Pentru ea

#tendinte #stil feminin #tendinte toamna #tinute office

6 tinute office, inspirate din tendintele toamnei 2013

Esti o fire extrem de creativa si cu greu iti poti stapani instinctul de a crea tinute extravagante chiar si la locul de munca? Exista numeroase modalitati de a fi in pas cu moda, dar in acelasi timp si decenta. De la tricourile cu grafice jucause la hainele matlasate, toate pot fi imbinate armonios pentru un look office sic si in tendinte. Iata cateva outfituri in tendintele toamnei 2013, perfecte pentru job:


1. Paltoanele accesorizate

In general, hainele accesorizate, precum cele cu strasuri sau pietre sunt recomandate pentru tinutele de seara, insa in aceasta toamna paltoanele de acest tip pot fi purtate fara nicio teama chiar si ziua, la munca. Sunt sic si iti dau un aer de eleganta distincta.


2. Carourile

In aceasta toamna, in mare voga sunt si carourile clasice. Ele pot fi purtate si la o tinuta de zi daca le combini cu o pereche de cizme elegante, cu toc, din piele intoarsa si un palton rafinat, in nuante deschise, precum nude.


3. Puloverele cu pietre

La o tinuta office poti asorta cu succes si un pulover impanzit cu pietre. Grupul J.Crew propune un model de pulover inedit, impodobit cu cercei candelabru. Poti combina acest pulover cu o pereche de pantaloni trei sferturi, un ceas barbatesc, o pereche de pantofi stiletto si o geanta sic, tip postas.


4. Imprimeurile

Da, poti purta imprimeurile chiar si la birou. Sunt sic, elegante si, in acelasi timp, de efect. Alege o rochie plisata cu nuante de negru si rosu si, fara indoiala, tinuta ta va atrage privirile tuturor.


5. Puloverele groase

Cu siguranta pastrezi in dulapul tau un pulover gros, XXL, pe care il porti de obicei la sfarsit de saptamana prin casa sau in excursii. Scoate-l la purtare si combina-l cu o pereche de pantaloni eleganti si niste pantofi sic, cu toc inalt.


6. Fustele-creion

Un alt outfit office in tendintele toamnei 2013 este format dintr-un pulover gros, combinat cu o fusta-creion si o pereche de botine. Daca adaugi si putina culoare tinutei tale cu o geanta plic, vei fi cu siguranta o prezenta placuta si apreciata la munca.



Sursa foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare