Pentru ea

#stil #tendinte toamna #tendinte toamna 2012 #haine toamna 2012 # tinute toamna 2012

6 tendinte noi pentru toamna 2012

Toamna 2012 se aproprie cu pasi repezi, motiv pentru care colectiile creatorilor de moda au si inceput sa prezinte cele mai noi tendinte pentru sezonul rece al anului. Vei fi uimita cat de modesta este paleta cromatica dupa o vara in culori vibrante si cat de masculina se arata garderoba doamnelor si domnisoarelor in viziunea caselor de moda.

Daca sezonul cald a venit cu multa excentricitate, culoare si opulenta, toamna 2012 se indreapta mai degraba catre extrema sobrietatii. Nuantele foarte cuminti, croielile militaresti si liniile masculine domina tendintele pentru toamna 2012, semn ca designerii tanjesc dupa mai multa seriozitate gandindu-se la temperaturile in descrestere.

1. Jachetele militaresti

O tendinta foarte bine conturata la Fall Fashion Week este jacheta in stil militaresc, cu taieturi precise si patru buzunare patrate, frontale, dispuse in doua randuri. Kaki-ul, vernilul, maronul inchis si negrul predomina, ca o trecere brusca de la nuantele neon, la cele foarte serioase.



Foto: glamazonsblog.com

2. Aplicatiile stralucitoare

Piesele pentru tinutele elegante vor avea, fara exceptie, aplicatii stralucitoare, pretioase si pretentioase in acelasi timp: pietricele, paiete, dantela, sclipici etc.



Foto: luxemi.files.wordpress.com

3. Dungile late

Piesele calduroase de iarna din stofa groasa, cu dungi late imprimate, vor fi de baza in randul tendintelor. Sacourile, paltoanele, fustele midi si compleurile dungate vor fi obligatorii!



Foto: onsugar.com

4. Pantalonii pana

Veste buna pentru iubitoarele de moda care si-au achizitionat toamna trecuta pantaloni-pana cu pense si talie inalta. Modelul ramane in tendinte si in 2012, avantajand pe deplin silueta si fiind deosebit de potriviti in cele mai formale circumstante.


Foto: harileinsabarwal.com

5. Pielea metalizata

Aspectul metalizat pentru pantalonii, jachetele si rochiile din piele va fi "cireasa" de pe tort in aceasta toamna, fie ca vorbim de materiale naturale sau imitatii eco. Verdele, maronul bronz si auriul sunt nuantele de baza recomandate de designeri.



Foto: glamazonsblog.com

6. Manecile voluminoase

Manecile voluminoase sunt o surprinza a tendintelor pentru toamna, insa pot fi purtate cu succes de iubitoarele de moda dornice sa aiba un tors mai lat.



Foto: girldir.com

Tot la Fall Fashion Week s-au remarcat printre tendintele de top puloverele cu imprimeuri grafice, fustele cu slit inalt, rochiile cu model asiatic si tinutele albe din cap pana in picioare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare