Pentru ea

#uscator de par #ondulator par #coafura #par lung si rezistent #produse styling #placa par

6 ponturi pentru a avea un par lung si rezistent

Orice femeie isi doreste ca parul ei sa arate sanatos si stralucitor. Iar, daca este lung si des si firul de par este rezistent, multumirea este cu atat mai mare! Intrucat vara si-a intrat pe deplin in drepturi, este important sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii parului, deoarece razele soarelui il pot deteriora cu usurinta. Iata cateva ponturi care te pot ajuta sa ai un par lung si des!

1 Alege coafura potrivita

Pentru ca parul tau sa para des si lung, este important sa alegi tunsoarea potrivita. Nu te teme sa alegi o tunsoare mai scurta: poti fi uimita sa observi ca, uneori, o coafura scurta poate lasa impresia ca parul tau este lung. Un exemplu in acest sens este tunsoare bob in forma literei A, cu parul mai lung in partea din fata si mult mai scurt in spate.

2 Spala-ti parul la cateva zile

Pentru ca parul tau sa se mentina sanatos si plin de viata, este indicat sa il speli o data la cateva zile. Daca parul este spalat prea des isi pierde din uleiurile naturale, necesare pentru a creste lung si des. Asadar, pentru a avea un par rezistent si stralucitor, alege sa il speli de doua ori pe saptamana, si nu in fiecare zi.

3 Foloseste zilnic produse de ingrijire

Parul are nevoie de hidratare in fiecare zi, de aceea nu trebuie sa uiti sa folosesti produsele de ingrijire necesare pentru a intari structura firului de par. Pentru a alege produsele ideale, este recomandat sa ceri sfatul unui hairstylist care iti va spune care sunt cele potrivite tipului tau de par.

4 Nu folosi des aparate de aranjare a parului

Uscatorul, placa de par si ondulatorul sunt cateva dintre aparatele de hairstyling care iti pot distruge parul. Din cauza aerului cald, parul se poate deteriora, pierzandu-si din rezistenta. Deoarece structura firului de par se deterioreaza, parul va creste mai greu, iar aspectul sau va fi neingrijit. Evita pe cat posibil folosirea acestor produse si coafeaza-ti parul in mod natural.

5 Prinde-ti parul noaptea

Pe timpul noptii, hairstylistii recomanda prinderea parului in coada sau in coc, intrucat, astfel, riscul de a se incurca scade semnificativ, iar dimineata nu va trebui sa te chinuiesti sa-l descurci.

6 Adopta un stil de viata sanatos

Sanatatea si rezistenta parului depind in mare masura si de stilul tau de viata. Asadar, ai grija ca alimentatia sa fie sanatoasa, fa exercitii zilnic si incearca sa tii departe situatiile stresante. Astfel, vei reusi sa ai un par lung si des, fara prea mari eforturi.

Sursa foto: idiva.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare