Pentru ea

# buline polka #stil # tinute toamna 2012 # haine buline

6 piese cu buline pentru toamna 2012

Toamna aceasta, este absolut necesar sa ai cateva piese cu buline in garderoba, daca vrei sa fii in pas cu moda. Fie ca le porti pe bluze, pantaloni, rochii, jachete sau accesorii, bulinele Polka sunt in continuare la mare cautare.

Nu exista limite de dimensiune, culoare sau asortare a pieselor cu buline pentru toamna 2012. Poti alege orice imprimeu doresti de acest fel, pentru tinute in voga, feminine si jucause. Iata cateva sugestii utile pentru urmatoarea plimbare la cumparaturi cu stil.

1. Amestecul imprimeurilor

Amestecul imprimeurilor de dimensiuni diferite este una dintre cele mai inspirate modalitati de a te alinia tendintelor in curs. Bulinele sunt usor de combinat, oricat de mare ar fi discrepanta designului lor, deci indrazneste sa adopti acest stil si nu vei da gres.

2. Fustele cu buline

Fustele retro cu buline, precum cele inspirate din stilul anilor '30, vor fi foarte populare in toamna 2012. Cu o lungime care sa depaseasca usor linia genunchilor si un tiv asimetric, fusta de acest tip poate fi purtata cu o camasa la serviciu sau cu un top din dantela la o iesire in oras.


Foto: ivstatic.com

3. Cerceii cu buline

Cerceii cu pietre decorate cu buline sunt o alta cale de a onora tendinta bulinelor Polka in sezonul toamna-iarna 2012.

Foto: ivstatic.com

4. Umbrela cu buline

Toamna aceasta poate fi mai vesela decat te astepti cu o umbrela in buline mari, colorate, cu design modern. Alege culori deschise si pozitive, care sa iti dea un farmec aparte atunci cand te deplasezi prin ploaie.



Foto: ivstatic.com

5. Portofelul cu buline

Iata un accesoriu pe care nu multe femei il aleg conform tendintelor, dar care poate sa aduca un plus de modernitate aparitiilor tale: portofelul cu buline!

6. Pantalonii-pana cu buline

Pantalonii-pana cu buline sunt o alta achizitie isteata pentru aceasta toamna. Cauta nuante pamantii, precum maronul, galbenul sau portocaliul si asorteaza-le cu un top bleumarin, in stil marinaresc. Adauga o pereche comoda de mocasini si este aliniata tendintelor, din cap pana in picioare!




Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare