Pentru ea

#esarfa #esarfe imprimate #esarfe colorate

6 moduri interesante de a purta o esarfa

Esarfa este unul dintre accesoriile care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Potrivita pentru aproape orice tinuta, esarfa te ajuta sa incropesti tinute surprinzatoare. Cu ajutorul catorva trucuri simple, vei reusi sa integrezi esarfa in tinuta vestimentara si cu siguranta nu vei trece neobservata.

1. Asorteaza esarfa cu poseta

Fiind un accesoriu extrem de versatil, esarfa poate fi purtata in cele mai inedite combinatii. Astfel, pentru un outfit casual sau sport, poti asorta esarfa cu poseta. Pentru a obtine un look cat mai placut, este bine sa nu folosesti nuante foarte puternice sau esarfe cu imprimeuri bogate.


2. Poarta esarfa cu o vesta din denim

Toamna aceasta, denimul a revenit in tendinte, iar o combinatie intre o esarfa colorata si o vesta din denim este tot ceea ce ai nevoie pentru un outfit indraznet si modern.

3. Creeaza-ti un colier

Infasurata in cele mai surprinzatoare moduri, esarfa iti vine in ajutor atunci cand ai nevoie de un plus de culoare pentru tinuta ta. Astfel, iti poti crea un colier interesant folosind o esarfa subtire, care sa se asorteze cu restul hainelor.

4. Poarta esarfa pe post de curea

O pereche de blugi skinny pot fi accesorizati cu o esarfa colorata. Strange esarfa si infasoar-o in jurul taliei pe post de curea si vei obtine un look special.

5. Prinde-ti esarfa in par

Un alt mod de a purta esarfa in aceasta toamna este sa o prinzi in par. Fie ca o folosesti pe post de bentita, fie ca alegi sa iti prinzi parul cu ea, esarfa va aduce un plus de stil tinutei tale. Esarfa poate fi purtata in par atat la tinutele elegante, cat si la cele sport.


6. Leaga esarfa in mod creativ

Lasa-ti imaginatia sa zburde si leaga esarfa cat mai creativ cu putinta in jurul gatului! In functie de dimensiunea acesteia si de tipul de material, poti realiza fundite din esarfa, o poti purta ca pe un fular sau o poti combina cu alte mici accesorii pentru a obtine un look inedit care te va scoate din anonimat.




Sursa foto: hermesfashion.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului