Pentru ea

#stil #stil feminin #manusi #modele manusi

6 modele de manusi pe care trebuie sa le ai iarna aceasta

Manusile iti completeaza tinuta din sezonul rece, te protejeaza si dau o nota de eleganta. Creatorii de moda stabilesc tendinte clare in privinta acestor accesorii, iar sezonul rece 2012-2013 nu face exceptie. Descopera 6 modele de manusi pe care trebuie sa le ai iarna aceasta.


1 Manusi de piele cu design feminin


Alege o pereche de manusi de piele cu design feminin. Manusile de culoare burgundy, cu fundita, sunt un accesoriu vesel si delicat. Combina aceste manusi cu un fular si o caciula pe care sa se regaseasca aceasta culoare care aminteste de strugurii copti.


2 Manusi clasice, negre


Daca nu ai inca in garderoba o pereche de manusi negre, nu mai astepta. Manusile negre, simple, sunt un accesoriu clasic, potrivit pentru toate tinutele. Cand mergi la un eveniment special, poti purta o rochie deosebita, un palton lung si elegant si o pereche de manusi negre, rafinate.


3 Manusi lungi din tricot


O pereche de manusi lungi din tricot poate fi cel mai potrivit accesoriu pentru o tinuta cu o vesta groasa de iarna. Manusile iti pun in evidenta linia bratului si inlocuiesc cu succes o bluza cu maneca lunga. Pentru a putea asorta aceste manusi la mai multe tinute, alege culoarea gri. O poti combina cu negru, alb, roz, albastru etc.


4 Manusi albe de iarna


Daca vrei sa te faci remarcata, investeste intr-o pereche de manusi albe sau intr-o nuanta ivoire, cu piele si blana. Pufoase, delicate si feminine, astfel de manusi denota eleganta si se potrivesc la o tinuta sofisticata de iarna.


5 Manusi neutre


Uneori, pentru a pune in valoare un palton sau un pulover, este necesar ca accesoriile sa fie cat mai discrete. Atunci cand vrei doar sa-ti protejezi mainile de frig si sa eviti culorile tari, foloseste o pereche de manusi intr-o nuanta neutra: bej, crem. Pentru o tinuta sport, alege manusi din tricot. Pentru haine elegante, manusile din casmir sunt foarte potrivite.


6 Manusi traditionale


Daca mergi la munte, o pereche de manusi cu model traditional se potriveste cu puloverele clasice cu design geometric. Calduroase si moi, astfel de manusi nepretentioase amintesc de vacanta.



Sursa foto: aliexpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare