Pentru ea

#stil #stil feminin # haine primavara #tendinte primavara-vara 2012 #tinute primavara vara 2012

5 trenduri de primavara-vara pe care sa le incerci

Sezonul primavara-vara 2012 a inceput in mod oficial, nu doar calendaristic, ci si din prisma conditiilor meteo favorabile. Prin urmare, ti-am pregatit o lista de 5 trenduri principale pe care sa le incerci cat mai curand, la diverse ocazii.

De la culori dulci la imprimeuri ametitoare, de la stilul grunge la cel ultra-feminin, cele mai fierbinti trenduri pentru primavara si vara sunt mai interesante ca niciodata in 2012.

1. Stilul grunge

Doamnele si domnisoarele cu o latura rebela foarte accentuata vor adora faptul ca stilul grunge a revenit la moda anul acesta si domina tendintele sezonului cald. Pielea, camasa in carouri, vesta din denim si incaltamintea masculina, cu multe catarame, se numara printre preferintele designerilor primavara aceasta.

Prin urmare, iti sugeram o tinuta de acest fel, formata din pantaloni scurti din piele, camasa cu imprimeu in carouri intr-o nuanta vie, vesta din blugi cu aspect prespalat si ghete decupate in zona gleznelor, cu catarame.



Foto: imworld.aufeminin.com

2. Stilul feminin

Te pregatesti pentru un eveniment special? Atunci nu te sfii sa incerci o tinuta foarte feminina, in care sa domine nuante dulci si pastel de roz, bej si crem. Alege o bluza in stil peplum, cu volanase in zona taliei, pantofi-platforma crem si cercei roz, cu o piatra stralucitoare. Poti completa ansamblul cu pantaloni eleganti sau fusta, dupa preferinte.


Foto: imworld.aufeminin.com

3. Blocurile de culori

Primavara aceasta, este absolut indicat sa te orientezi catre tinute in blocuri de culori: rochie peplum mov, blazer oranj, sandale-platforma galbene si curea subtire vernil.



Foto: imworld.aufeminin.com

4. Tinuta sport-chic

Fa-te admirata printr-o tinuta sport-chic, formata din popularii pantaloni viu colorati, asortati cu un tricou imprimat si geanta-plic intr-o nuanta vibranta de verde-neon.



Foto: imworld.aufeminin.com

5. Stilul cu imprimeuri diverse

In sezonul primavara-vara 2012, beneficiezi de o premiera neasteptata in tendintele adaptarii imprimeurilor la tinutele tale de bun gust. Ai voie sa porti doua tipuri de imprimeuri in cadrul aceleiasi aparitii, situatie fara precedent in ultimii ani. Asadar, poti asorta o bluza cu imprimeu floral la o fusta midi cu motive etnice, sau o fusta mini cu imprimeu abstract cu dresuri in dungi.

Ai grija ca macar nuantele sa se complimenteze reciproc, astfel incat impactul vizual sa nu fie prea vulgar.

Foto: imworld.aufeminin.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare