Pentru ea

#maiouri de vara #stil #topuri vara 2012 #topuri vaporoase vara #maiouri vara 2012

5 topuri vaporoase pentru vara 2012

Ce reprezentanta a sexului frumos poate sa supravietuiasca temperaturilor de vara fara topuri vaporoase si comode, pe care sa le poata asorta cu aproape orice alta piesa vestimentara din garderoba sa? Pentru zilele in care nu poti suporta prea mult contact cu hainele pe pielea infierbantata, topurile vaporoase sunt o adevarata binecuvantare.

Motivele pentru care ne plac bluzele diafane si lejere sunt greu de numarat pe degete. Arata grozav in orice combinatie, confera aerul de romantism necesar tinutelor de vara si sunt usor de purtat in orice nuanta. Iata cateva modele de topuri vaporoase in voga pentru vara 2012.

1. Topul galben cu volane

Cum nuantele de galben sunt atat de populare anul acesta, topul cu volane care respecta aceasta rigoare cromatica nu poate sa fie decat aliniat perfect tendintelor. Poarta-l la plaja sau la cumparaturi, dar mai ales dupa o masa copioasa: camufleaza perfect o burtica mai proeminenta.

2. Topul marinaresc

Stilul marinaresc a revenit fulminant in tendinte vara aceasta, iar un model vaporos si larg merge de minune cu pantalonii scurti obligatorii pe vreme caniculara. Nu ezita sa incluzi un exemplar in garderoba.



Foto: refinery29.com

3. Topul in trepte

Un top cu bretele subtiri si design in "trepte", inspirat din stilul peplum, va face furori in randul iubitoarelor de moda. Pentru a amplifica aerul sau modern, alege-l intr-o nuanta indrazneata, precum rozul intens.

4. Topul alb

Daca spunem "vara", atunci topul alb, in valuri, este urmatorul gand care ne vine in minte. Il poti asorta cu orice si il poti introduce in tinute de zi sau de seara, daca iti place sa te distrezi in club pana dimineata.



Foto: refinery29.com

5. Topul army

Cum stilul trenciului army si-a mentinut popularitatea si in primavara anului 2012, este lesne de inteles ca influenteaza si tendintele topurilor de vara. Poti pune laolalta o tinuta eleganta inedita, dintr-un top army negru cu nasturi amplasati similar cu cei de pe uniformele militaresti si pantaloni-pana, eleganti.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare