Pentru ea

#pelerine de ploaie #pelerine sic #pelerine cu imprimeuri florale #pelerine sport

5 tipuri de pelerine de ploaie sic

Precipitatiile abundente din ultima perioada ti-au creat cu siguranta dificultati in alegerea vestimentatiei, mai ales daca in general adopti o tinuta eleganta. Pentru a te feri de ploaie si pentru a fi sic chiar si in zilele ploioase, poti recurge insa la pelerinele de ploaie. Creatorii de moda au realizat o varietate de pelerine, pentru orice tinuta, asa ca iti vei gasi cu siguranta una care se potriveste perfect stilului tau. Iata cateva tipuri de pelerine de ploaie sic care te scot din dificultate atunci cand vremea se incapataneaza sa fie ploioasa.

1 Pelerinele de ploaie pentru tinuta sport

Daca esti o fire mai comoda si in general adopti o tinuta lejera sport, poti sa optezi pentru o pelerina de ploaie cu gluga, inchisa la culoare, care merge perfect cu o pereche de pantaloni de trening slim si cu o pereche de adidasi cu talpa putin mai inalta.

2 Pelerine de ploaie pentru o tinuta eleganta

Pentru firile elegante, care adopta un stil rafinat, designerii recomanda pelerinele stil trenci, care te vor apara de vremea rea, dar iti vor da si un aer aparte.

Le poti asorta cu o tinuta office, fusta creion, camasa si pantofi, dar si cu o pereche de pantaloni eleganti. Totusi, pentru acest tip de pelerina trebuie sa iti completezi tinuta cu o umbrela sic, deoarece acestea nu sunt prevazute cu gluga.

3 Pelerinele de ploaie de vara in culori puternice

Pentru zilele ploioase de vara in care tinutele sunt in general vaporoase si din materiale lejere, care se sifoneaza usor, poti alege o pelerina mai scurta, colorata. Iti va da un aer adolescentin, dar iti va scoate in evidenta si tinuta.

4 Pelerinele de ploaie cu imprimeuri florale

Tot pentru zilele ploioase de vara poti alege si o pelerina cu imprimeuri florale, care sunt in mare voga in acest sezon. Te vor scoate cu siguranta din anonimat si iti vor pune tinuta in valoare, mai ales daca alegi una in culori vii.


5 Pelerinele de ploaie cu buline

Pentru firile mai copilaroase si pentru mamici, designerii recomanda pelerinele de ploaie cu forme geometrice si cu buline. Acestea le pot ajuta pe tinerele mamici nu doar sa fie sic, ci sa ii convinga si pe micutii lor sa poarte acest accesoriu.



Sursa foto: notcot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare