Pentru ea

# articole de imbracaminte #imbracaminte #garderoba

5 tipuri de articole de imbracaminte care nu trebuie sa lipseasca din garderobele inteligent create

Garderoba ta trebuie sa fie construita din piese vestimentare de baza, care sa fie versatile si care sa se potriveasca stilului tau.

 

De asemenea, atunci cand construiesti o garderoba inteligenta, trebuie sa tii cont de posibilitatile de a combina acele piese de imbracaminte in mai multe moduri. Astfel vei putea reusi sa porti foarte mult intrega garderoba. Un astfel de exemplu poate sa fie pentru femeile care adora sa poarte fuste si pantaloni la fel de mult. Poti avea o bluza intr-o culoare neutra, pe care o poti combina cu o fusta negra si cu o pereche de pantaloni de aceeasi culoare. ANSWEAR iti ofera posibilitatea de a alege cele mai frumoase si de calitate piese vestimentare, care iti pot alcatui perfect garberoba de vis. Iata 5 tipuri de articole care nu trebuie sa iti lipseasca: 

Tricoul negru simplu

Atat pentru femei, cat si pentru barbati, tricoul simplu negru este o piesa de imbracaminte, care nu are cum sa lipseasca. Pentru haine de barbati, pentru a cumpara un asemenea tricou, poti accesa link-ul urmator: https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte. Tricoul negru poate fi purtat cu pantaloni sau cu blugi, precum si cu fuste sau pantaloni scurti eleganti, pentru femei. El trebuie sa aiba croiala potrivita pentru tine si te vei bucura de prezenta lui in dulapul tau, oricand.

O pereche de blugi care sa ti se potriveasca perfect

Indiferent daca esti femeie sau barbat, nu poti sa nu detii o pereche de blugi care sa te faca sa te simti bine. O poti alege una intr-o nuanta mai inchisa pentru a o combina cu mai multe variante de tricouri, pulovere sau bluze. De asemenea, poti alege o pereche de blugi clasica sau una moderna, in functie de ceea ce preferi in mod normal. Daca te intereseaza hainele de femei, poti accesa link-ul de aici: https://answear.ro/k/femei/imbracaminte

Un sacou de calitate potrivit stilului tau

Sacoul este nelipsit din cadrul oricarui dulap. Ai nevoie de cel putin un sacou care sa fie versatil si pe care il poti accesoriza conform evenimentului la care mergi. Poti chiar sa il porti ziua intr-un mod casual, cu tricou si cu blugi. Daca esti femeie, poti sa il porti si la iesirile in oras de seara, unde poti purta pe sub el o bustiera. Sacoul trebuie sa aiba un material care permite combinatiile diverse de stiluri.

O camasa alba

Camasa alba avantajesaza pe oricine si este usor de purtat in orice anotimp. Ea poate sa fie combinata cu alte tipuri de piese de imbracaminte, sau poate sa fie folosita ca atare. Este important sa fie de calitate superioara si sa aiba croiala potrivita pentru corpul tau.

Un palton cu linii simple

Paltonul poate sa fie purtat atat primavara si toamna, cat si, uneori, in serile racoroase de vara. El trebuie sa aiba linii simple si o culoare neutra. Este bine sa il alegi conform stilului tau si te vei bucura de el foarte multi ani.

Articolele mentionate sunt reprezentative pentru realizarea tinutelor casual. Sunt must have-uri pentru orice garderoba cu aer relaxant. Combinatiile ce se pot realiza cu aceste piese simple sunt numeroase. Accesoriile sunt detaliile ce completeaza genial tinutele cu spirit dinamic, asa ca merita sa le acorzi mai multa atentie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului