Pentru ea

#tendinte vara #copii #costume #fetite #accesorii #moda copii #stil feminin #rochite #tinuta copii

5 tinute sic pentru micile domnisoare

Daca tu esti pasionata de moda, e posibil ca si micuta ta sa aiba aceeasi slabiciune. Pe langa interesul pe care il prezinti tu pentru propriul stil, vrei, fara indoiala, sa ii creezi si fiicei tale tinute sic, care sa o scoata in evidenta. Acest lucru il poti realiza destul de usor, deoarece tendintele sunt cam aceleasi si in ceea ce priveste moda pentru pitici. Hainele viu colorate si accesorile sunt in mare voga in aceasta vara. Iata cateva tinute sic pe care le poti alege pentru micuta ta:

 

1. Pantalonii scurti accesorizati

Una dintre cele mai in voga tendinte in vara aceasta sunt hainele accesorizate, asa ca nici micuta ta nu trebuie sa rateze o astfel de tinuta. Ii poti crea un outfit perfect pentru o plimbare dintr-o pereche de pantaloni scurti, cu tinte, verzi, culoare in tendintele verii 2013, si o camasa in carouri viu colorata. Pentru a da o nota inedita tinutei sale, ii poti prinde parul cu o fundita mare, turcoaz, care o va face adorabila.


2. Imprimeurile cu buline

Deoarece sunt la moda, poti sa ii achizitionezi pustoaicei tale cat mai multe obiecte vestimentare cu imprimeuri jucause cu buline. Pentru o mica iesire in parc, o poti imbraca pe micuta ta cu salopeta cu imprimeuri cu buline si sa ii pui si o bentita colorata.




3. Pantalonii si pantofii stralucitori

Daca te pregatesti sa mergi la o petrecere si inca nu stii ce tinuta sa alegi pentru fiica ta, poti opta pentru o pereche da pantaloni lungi stralucitori, violet, o culoare vedeta in acest sezon. Ii poti combina cu un tricou alb si o pereche de pantofiori aurii, o culoare care se poarta vara aceasta mai ales pentru tinutele de seara.


4. Fustitele clos

Pentru o intalnire cu intreaga familie, micuta ta poate purta o fustita clos, neagra si o camasa din denim sau alt material vaporos. Aceasta tinuta merge perfect cu o bentita colorata sau accesorizata cu o floare.

 

5. Hainele cu imprimeuri geometrice

Pentru ca au un aer copilaresc, imprimeurile geometrice noncolore sau viu colorate nu trebuie sa lipseasca din garderoba micutei tale in acest sezon. Fie ca sunt tenisi sau rochite, cu ajutorul imprimeurilor geometrice ii poti crea micutei tale o tinuta inedita si foarte dragalasa.



Sursa foto: minetta-garage.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului