Pentru ea

#ii pentru paste #iiana #ie #paste

5 tinute irezistibile cu ie romaneasca pe care sa le porti de Pasti!

Pentru ca vremea frumoasa de afara te imbie sa porti tinute lejere, vaporoase si fresh, o ie romaneasca de calitate este intotdeauna o alegere inspirata pentru Sarbatorile de Pasti, mai ales ca broderiile florale sunt din nou in tendinte. Tot mai multe romance aleg sa pastreze traditia si sa poarte cu mandrie o ie autentica in zilele de sarbatoare, un motiv in plus sa optezi si tu pentru un look elegant, casual sau boem potrivit stilului tau, in care sa incluzi ia traditionala.

Creatiile Anilu sunt de o calitate exceptionala si aduc la viata modele de ii romanesti vechi de zeci de ani

Alege sa porti o ie romaneasca autentica, din material natural si brodata manual, exact ca odinioara si combin-o cu piesele preferate din garderoba. In magazinul online Anilu.ro gasesti modele deosebite si broderii spectaculoase, cusute cu maiestrie de artisti artizani, din care poti sa iti alegi ia traditionala sau rochia brodata manual care ti se potriveste. Stim ca iti doresti sa te simti feminina, admirata si comoda indiferent daca vei petrece sarbatorile de Pasti in familie, cu prietenii sau intr-o vacanta, de aceea iti propunem 5 tinute spectaculoase cu ie romaneasca, in care tu vei fi vedeta.

Tinuta 1 - Glam si etno intr-un mix boho inedit!

Pentru a alcatui o tinuta feminina si stilata in stil boho-chic ai nevoie de formidabila Ie traditionala romaneasca – Motivul Infinitului din colectia Anilu.ro. Aceasta bluza superba este inspirata din celebra sculptura a artistului Constantin Brancusi Coloana Infinitului. Este o ie definita de o broderie bogata, cusuta cu fir negru, lucrata de mana cu mult drag, pricepere si arta. Aceasta piesa vestimentara traditionala reproduce una dintre cele mai vechi motive etno din traditia populara romaneasca.

Pentru a obtine look-ul boho-chic irezistibil pentru un eveniment special opteaza pentru asortarea iei cu o fusta lunga sau midi din dantela neagra sau voal, o geanta cu franjuri de tip postas si o pereche de cizme din piele intoarsa cu toc inalt.

Tinuta 2 – Fii diafana cu un aer usor retro!

Daca iubesti sa porti fuste de tot felul, daca iti doresti ca de Pasti sa iti improspatezi tinutele de sarbatoare cu ceva nou, atunci alege Ia traditionala romaneasca – Motivul Floare de Colt de la Anilu.ro. Aceasta ie este simpla, gingasa si cu motivul florii de colt - cea mai pura si rara floare din Romania.

Asorteaza bluza aceasta alba brodata manual cu matase argintie pe panza fina de bumbac cu o fusta midi cu buline ori cu imprimeuri florale mari, incinge-te cu o centura brodata in talie si incalta o pereche de sandale argintii cu toc inalt.

Tinuta 3 – Smart casual

Pentru a te plimba in voie in zilele primavaratice din perioada de Pasti, alege un model casual de ie romaneasca de la Anilu. Ca sa dai un aer boem unei tinute in stilul smart casual, mizeaza pe Ia traditionala romaneasca – Motivul Flori Albastre si asorteaz-o cu cea mai mare lejeritate la jeansi albastri si la o pereche de pantofi stiletto rosii sau nude.

Iar daca vrei si alta varianta de look pentru plimbarile tale sau pentru vacanta de Pasti, atnci asorteaza la ia cu flori albastre de la Anilu.ro o pereche de pantaloni pana in stil office, intr-o nuanta pastelata si minunata de primavara.

Tinuta 4 – Fii fresh si bucura-te de zilele insorite de vacanta

La Anilu.ro vei descoperi Ia traditionala romaneasca – Motivul Floarea Dragostei – unul dintre cele mai frumoase modele de ii romanesti cu inspiratie folclorica ce iti va asigura aparitii pline de stil si gratie.

Cu siguranta ia ta fermecatoare va starni admiratie si iti va aduce multe complimente, indiferent de felul in care o asortezi. Este o piesa vestimentara in pur stil romanesc traditional iar imbinata cu o pereche de pantaloni scurti din denim iti va asigura o aparitie de succes. De asemenea, de la o tinuta de genul nu trebuie sa lipseasca espadrilele, platformele sau balerinii chic, perfecti pentru zile splendide de Pasti.

Tinuta 5 – Romantism si feminitate

O alta ie extraordinar de frumoasa si cu motive traditional romanesti este modelul Ie traditionala romaneasca - Motivul Frunzei de Stejar. Aceasta bluza specifica tarii noastre, cu maneci lungi si cu o broderie fabuloasa realizata manual cu insertii de portocaliu si verde poate fi purtata pe umeri, cu blugi simpli, rupti sau boyfriend, dar o poti transforma chiar si in punctul de atractie al unei tinute cuminti si elegante cu care poti merge la slujba de Inviere sau la biserica in zilele insorite de Pasti.

Pentru aceasta optiune, alege sa asortezi ie cu o fusta lunga sau cu o fusta simpla conica pana la genunchi. In picioare poti purta stiletto, pantofi cu toc mediu sau pantofi in stil Oxford, pentru un touch mai deosebit. Poarta pe cap o esarfa asortata sau un batic traditional cu elemente specifice romanesti si iti vei asigura otfitul perfect de mers la biserica.

Mixeaza si alege stilul care ti se potriveste!

Actuala si versatila, ia romaneasca poate fi adaptata cu usurinta stilului tau, indiferent ce outfit alegi sa porti de Pasti. Integreaz-o cu naturalete intre celelalte piese din garderoba si lasa-te inspirata de povestea ei, pentru a crea tinute spectaculoase. Orice varianta alegi, cu siguranta vei fi admirata intr-o ie autentica Anilu, brodata manual cu motive traditionale si te vei simti eleganta si feminina!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare