Pentru ea

#stil #tendinte 2012 # tendinte moda

5 tendinte care nu ies niciodata din actualitate

Blugii pana, blocurile de culori sau croielile babydoll sunt tendinte care nu ies niciodata din actualitate, indiferent de influentele dominate din industria de moda. Ele te ajuta sa iti completezi garderoba cu piese care nu se demodeaza usor, astfel incat sa faci investitii destepte pentru imaginea ta.

Tendintele in moda vin si pleaca, insa nu si cateva trenduri omniprezente in colectiile designerilor an de an. Prin urmare, ele au toate sansele sa treaca de testul timpului si sa nu iasa niciodata din actualitate. Iata care sunt tendintele cu adevarat avantajoase pentru garderoba si buzunarul tau!

1. Combinatia talie inalta - topuri scurte

A fost la moda in anii '20, a revenit in tendinte la sfarsitul anilor '80 si a stralucit din nou printre tendintele anului 2012. Combinatia talie inalta - topuri scurte este mereu surprinzatoare si versatila, motiv pentru care designerii o promoveaza periodic pentru tinutele feminine de top.



Foto: harpersbazaar.com

2. Fustele ample

Fustele ample, feminine si comode, raman mereu la moda, indiferent de sezon. Fie ca ne referim la lungimi intermediare sau sau chiar mai lungi, fustele voluminoase, cu pliuri, vor arata grozav pe trupul unei femei, an de an.



Foto: collegecandy.com

3. Denimul

Blugii sau alte piese principale din denim sunt mereu in tendinte, in variante mulate, largi si supradimensionate deopotriva. Trendul nascut in anii '90 se afla departe de a apune, mai ales in sezonul toamna-iarna 2012-2013, cand a revenit in actualitate.



Foto: tribeofmannequins.files.wordpress.com

4. Imprimeurile

Imprimeurile sunt intotdeauna surse de inspiratie puternice pentru marile case de moda: combinatiile alb-negru, modelele grafice, dungile, florile sau peisajele inspirate din natura au tendinta sa revina constant in prim-plan.



Foto: rockthetrend.com

5. Vesta

Vestele si camasile fara maneci sunt alte tendinte nemuritoare in moda, in special in sezoanele calde si de tranzitie. Cata vreme sunt confortabile si foarte chic, ele vor fi omniprezente in garderoba feminina in voga.



Foto: thebudgetbabe.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului