Pentru ea

# sacouri de dama #colectie sacouri #sacouri dama

5 sacouri de dama pe care trebuie sa le ai in colectia ta!

Garderoba fiecarei doamne ar trebui sa fie compusa in principal din piese vestimentare de baza, de la care sa inceapa construirea unei tinute si obiecte vestimentare deosebite, care sa reprezinte piesa de rezistenta a intregului look. Spre exemplu, puteti imbraca o pereche de pantaloni negri, o bluza delicata, alba, iar piesa de rezistenta sa fie un sacou deosebit.

 

Si pentru ca am spus despre sacouri, probabil si tu doresti sa ai in colectie cateva modele deosebite, care sa atraga atentia si in care sa te simti confortabil. Iar daca nu stii unde poti gasi cele mai frumoase sacouri de dama, iti spunem noi: in magazinele online. Si ti-am pregatit si cateva exemple de sacouri pe care trebuie sa le ai in colectie!

In primul rand, iti recomandam Sacoul negru din stofa bucle. Negrul se potriveste la orice, indiferent de momentul zilei si de eveniment. Asa ca ai nevoie de un astfel de sacou, pe care il poti purta atat la birou, dar si daca mergi cu prietenii la un restaurant de exemplu. Este confectionat din stofa bucle groasa, ceea ce il face ideal pentru anotimpul rece, este captusit, iar croiala lui este lejera, pentru a avantaja orice tip de silueta. Se inchide cu patru nasturi eleganti, iar buzunarele sunt ornate cu insertii de brocard.

Tot pentru anotimpul rece iti recomandam si Sacoul elegant alb cu negru, care poate fi purtat atat zi de zi, dar si la ocazii speciale. Este un sacou comod, datorita croielii sale, accentueaza in mod discret silueta si poate fi purtat fara probleme atat la o pereche de pantaloni, dar si la fusta sau rochie. Sacoul este accesorizat cu patru nasturi negri, eleganti si cu o dantela decupata manual, dar si margelute negre.

Din categoria sacourilor elegante, potrivite pentru diverse evenimente, iti sugeram Sacoul alb cu broderie neagra handmade. Dupa cum poti vedea din poza, este un sacou deosebit, pentru care vei primi o multime de complimente si care va deveni in scurt timp preferatul tau. Este realizat din stofa subtire, alba, este captusit si se inchide cu ajutorul unor panglici din satin. Este decorat cu o broderie deosebita, neagra, cu motive florale.

Daca iti doresti un sacou cu putina culoare, dar care sa isi pastreze eleganta si sa poata fi purtat chiar si la birou, iti recomandam Sacoul din jacard cu motive geometrice. Este un sacou captusit, astfel incat este foarte confortabil si o sa iti tina si de cald in zilele friguroase, are o croiala dreapta pentru a avantaja orice tip de silueta si se inchide cu nasturi deosebiti, grena cu auriu.

Iar pentru vara, iti recomandam Sacoul din denim cu print floral, o incantare pentru privire. Este o piesa vestimentara ce o sa te inveseleasca in orice moment si care iti va da increderea de care ai nevoie. Este foarte usor de asortat, asa ca nu iti face probleme in privinta lui. Are o croiala cambrata, pentru a accentua talia si se inchide cu doi nasturi argintii, deosebiti.

Ce spui de sacourile pe care ti le-am recomandat? Ai vrea sa le ai garderoba ta?

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare