Pentru ea

#stil #rochii #rochiii vara #rochii vaporoase vara

5 rochii vaporoase ideale pentru vara in functie de silueta

Supravietuirea cu stil pe timp de vara nu este posibila fara rochii vaporoase, din materiale fluide, la fel de potrivite la plaja sau la birou. Nu intotdeauna stim sa ne indreptam atentia catre modelele care ne avantajeaza silueta, de aceea cateva ponturi utile in acest sens te pot inspira cu adevarat.

Selectia celor mai frumoase, moderne si practice rochii vaporoase pentru vara nu este intotdeauna cea mai usoara misiune. Analizeaza cu atentie lista de mai jos si vezi care sunt variantele optime pentru tine, in functie de silueta.

1. Rochia vaporoasa pentru silueta para

In cazul unei siluete para, bustul va fi intotdeauna cel care merita sa fie adus in atentie. De aceea, o rochie care sa nu depaseasca gleznele (lungimea a revenit la moda), intr-o combinatie reusita de alb (sus) si albastru cobalt (in partea inferioara) va fi mereu flatanta pentru aceasta constitutie. Un cordon care marcheaza talia accentueaza mijlocul subtire, specific siluetei para.

2. Rochia vaporoasa pentru silueta filiforma

O rochie asimetrica, bine mulata pe trup, cu decolteu rotund (adauga amploare bustului) si fara maneci, este alegerea ideala pentru o silueta filiforma. De asemenea, un imprimeu modern abtract contureaza mai bine formele si este perfect aliniat tendintelor in curs.



Foto: madewell.com; net-a-porter.com

3. Rochia vaporoasa pentru silueta atletica

O croiala potrivita pentru silueta atletica reuseste sa dea iluzia unei talii mai subtiri, fara sa acopere prea mult. O varianta usor retro este rochia scurta cu decolteu la baza gatului, maneci mini, cambraj in talie si cateva pliuri la nivelul fustei. In acest mod, bustul pare mai generos, mijlocul mai bine definit si soldurile mai curbate.

4. Rochia vaporoasa pentru silueta mar

In cazul siluetei mar, decolteul trebuie sa fie intotdeauna decent, lungimea cat mai scurta si multa larghete in talie. Iti propunem un model cu buline, in combinatia marinareasca de bleumarin si alb, pentru o aliniere instant la tendinte.



Foto: stevenalan.com; needsupply.com

5. Rochia vaporoasa pentru silueta clepsidra

Atunci cand vorbim despre o silueta ideala de clepsidra, restrictiile vestimentare nu isi mai gasesc locul. Totusi, rochia vaporoasa ideala pentru un trup de zeita reuseste sa fie sexy si decenta in acelasi timp, diafana si atragatoare. Iti propunem un model alb imaculat, cu spatele gol si fusta clos, de lungime medie.



Foto: asos.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare