Pentru ea

#rochii Resense #rochii pentru final de vara #rochii midi

5 rochii midi ideale pentru finalul de vară, de la Resense

Croiala midi este cea care avantajează pe oricine, așa că merită să se regăsească și în garderoba ta. Pentru acest final de vară, îți propunem cinci rochii midi spectaculoase, de la magazinul online Resense, pe care le poți comanda la prețuri speciale. Sunt rochii realizate din materiale foarte bune, versatile, pe care le poți purta la diferite ocazii. Sperăm că o să îți placă și că vei alege măcar una dintre ele pentru a o adăuga în colecția ta. 

 

Rochiile tip cămașă au început să fie din ce în ce mai populare în ultimii ani și nu este de mirare având în vedere cât de bine arată. Aceste tipuri de rochii se potrivesc perfect indiferent de ocazie, astfel încât poți avea în garderobă rochii cămașă de zi, de seară, de ocazie, casual, business și așa mai departe. În acest sens, îți recomandăm o superbă Rochie dama tip camasa albastra cu dungi, parte peste parte, Olimpia. Datorită croielii, materialelor folosite și culorii, poate fi purtată cu succes atât la locul de muncă, dar și integrată într-o ținută casual, cu o pereche de pantofi sport. De asemenea, o poți purta și la un eveniment de zi.

Animal print-ul este un imprimeu pe cât de controversat, pe atât de frumos. Acesta se potrivește perfect atât ziua, dar și seara și poate fi integrat cu succes în orice fel de ținută. Secretul pentru a purta animal print? Less is more… Toată atenția trebuie să fie pe articolul vestimentar în acel imprimeu, iar culorile celorlalte piese vestimentare să fie neutre sau complementare. Sugestia noastră este această Rochie dama tip cămașă cu volane din vâscoză, Miriam. 

Din noua colecție, pentru un eveniment de seară, îți recomandăm această Rochie dama midi cu fustă scurtă, neagră cu buline, Kayla. Așa cum poți observa și din imagine, are o croială deosebită, fusta fiind amplă, încrețită în talie, iar mânecile bufante. Rochia nu este doar frumoasă, ci și practică, având două buzunare funcționale, ascunse în cusăturile laterale. O poți purta la o petrecere corporate, la un botez sau la o petrecere aniversară. 

Nu puteam să nu îți recomandăm și o rochie asimetrică, ideală pentru ultimele zile sau seri caniculare ale verii, în funcție de preferințele tale și de evenimentele la care o vei purta. Este vorba despre minunata Rochie dama lunga cu bretele asimetrica bleu cu buline albe, Julieta. Îți recomandăm să o porți alături de o pereche de sandale stiletto, la un eveniment de tip day-party sau garden party și îți garantăm că toate privirile vor fi ațintite asupra ta. 

Ultima rochie pe care ți-o prezentăm este ideală pentru trecerea de la vară la toamnă, când natura începe jocul de culori specific toamnei. Astfel, recomandarea noastră este deosebita Rochie dama orangered în carouri, midi, cu fermoar, Fantasia. Are o croială sofisticată, este comodă și foarte ușor de purtat. De asemenea, este versatilă, astfel că se potrivește atât ziua, cu o pereche de pantofi sport, dar și seara, cu sandale elegante. 

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste rochii ți-a plăcut cel mai mult și de ce! 

 
Sursa foto: Unsplash.com
 
Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare