Pentru ea

# garderoba primavara #garderoba #primavara

5 rochii de ocazie roz, ideale pentru inceput de primavara!

Inceputul de primavara este momentul ideal pentru a da un refresh garderobei. Iti sugeram sa analizezi foarte bine hainele pe care le detii si sa pastrezi doar ce porti. Daca ai piese vestimentare si accesorii pe care nu le-ai purtat niciodata pentru ca ti-ai dat seama ca nu sunt pe placul tau, iti sugeram sa le donezi. Alte persoane se vor bucura cu siguranta de ele si tu vei incepe sa vezi cu alti ochi garderoba ta.

Insa, cand vine vorba despre tinute pentru ocazii speciale, cu siguranta iti doresti unele care sa te ajute sa iesi in evidenta intr-un mod placut. De aceea, pentru primavara aceasta, iti recomandam rochii de ocazie spectaculoase roz. Ti-am atras atentia? Atunci ramai alaturi de noi si iti vom prezenta preferatele noastre!

Daca esti invitata la un eveniment formal sau semi-formal si iti doresti o tinuta eleganta, care sa impresioneze si care sa te ajute sa iesi in evidenta, iti recomandam Rochia de ocazie Pretty Girl roz prafuit. Aceasta are toate elementele unei rochii in tendinte: dantela pretioasa aplicata pe fusta (pentru un aspect stralucitor), maneci vaporoase si mansete cu nasturi, umeri fronsati si bineinteles talia accentuata si accesorizata cu o brosa. Este o rochie superba, cu ajutorul careia nu poti da gres. Iti recomandam sa alegi bijuterii delicate, sa iti faci un machiaj cu accent pe ochi si parul sa il ondulezi lejer.

In cazul in care iti doresti o rochie care sa fie ideala pentru mai multe evenimente si care sa fie usor de asortat, iti recomandam Rochia de ocazie cu maneci din tul brodat. O poti purta la o petrecere de nunta, la o petrecere de botez (daca esti nasa de exemplu), la un eveniment la care participa si colegii tai de munca si asa mai departe. Este o rochie eleganta, midi, cu peplum in talie si insertii brodate. Suntem siguri ca o sa iti placa si maneca trei sfeturi realizata din tulle brodat, dar si gulerul rotund ce ii confera un plus de rafinament.

Cateodata, simplitatea este cea mai frumoasa forma de eleganta. Asa ca iti recomandam Rochia de ocazie midi rose din dantela pentru evenimentele la care vrei sa arati impecabil fara prea mult efort. O poti purta la oricate ocazii iti doresti, accesorizand-o diferit de fiecare data. Poti chiar sa ii adaugi un detaliu interesant in talia si chiar va parea o alta rochie. Are o lungime midi, un croi conic si probabil vei iubi din prima manecile tip barcuta din dantela. Este realizata din bistrech si prezinta dublura din satin pentru a fi cat mai confortabila si pentru a se aseza perfect pe corp.

Rochiile tip baby-doll nu se vor demoda niciodata si sunt potrivite nu doar pentru femeile insarcinate, ci si pentru persoanele care isi doresc o altfel de rochie, care sa arate elegant. De aceea, iti recomandam Rochia de ocazie baby doll realizata din tull si semi-transparenta in partea superioara. De asemenea, tot in partea superioara este accesorizata cu strasuri delicate, care completeaza perfect romantismul dat de decolteul in forma de inima.

Si ultima recomandare din aceasta serie este Rochia Pretty Girl lunga roz din saten cu aplicatii 3D. Este o rochie perfecta chiar si daca vei participa la o gala de exemplu. Are o trena deosebita, dar care nu te va incurca la mers, aplicatii 3D in zona bustului si un cordon ce accentueaza talia.

Speram ca au fost pe placul tau aceste rochii si ca le vei da o sansa in primavara aceasta!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/CUM9wyuJRqA

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare