Pentru ea

#gene #cosmetica #sfaturi practice #gene perfecte #ponturi istete

5 ponturi istete pentru a avea gene perfecte

Multe femei isi doresc sa aiba gene lungi si dese, intrucat acestea le confera un aer misterios si senzual. Pentru a impiedica deteriorarea genelor si a le mentine viguroase si frumoase, este indicat sa nu folosesti produse cosmetice in exces, dar si sa acorzi o atentie sporita alimentatiei. Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa ai gene perfecte, fara prea mult efort!


1. Foloseste demachiant in fiecare seara

Daca iti doresti sa ai gene perfecte, este indicat sa iti formezi un obicei si, in fiecare seara, sa iti inlaturi machiajul. In acest sens, este ideal sa folosesti o lotiune demachianta usoara, ulei pentru copii sau servetele pentru copii pentru a indeparta toate straturile de machiaj de pe suprafata ochiului. Astfel, ochii vor fi relaxati pe tot parcursul noptii, iar genele nu vor fi incarcate si ingreunate de stratul de mascara aplicat in timpul zilei.


2. Aplica gene false

Daca iti doresti ca genele tale sa aiba mai mult volum, poti alege sa folosesti cateva gene false. Astfel, pentru a pastra totusi aspectul natural al genelor, este indicat sa aplici cateva fire doar la marginea exterioara a fiecarui ochi. Pentru a crea un aspect armonios, ideal ar fi sa tai genele la lungimea corecta, astfel incat sa nu fie o diferenta vizibia intre genele naturale si cele false.


3. Foloseste clestele de gene

Clestele ajuta la curbarea genelor si le ofera un aspect inedit. Pentru ca acesta sa actioneze mai bine asupra genelor, este recomandat sa folosesti uscatorul de par pentru a incalzi clestele de gene. Datorita caldurii, clestele va curba genele si mai mult, iar efectul va dura o perioada mai indelungata de timp.


4. Aplica mascara potrivita

Aplicarea rimelului este una dintre cele mai importante etape pentru realizarea unor gene perfecte. In primul rand, este important ca rimelul ales sa fie unul de calitate, astfel incat sa te ajute sa creezi iluzia de gene lungi si bogate. Modul in care apici mascara este, de asemenea, important. Asadar, pozitioneaza periuta rimelului la baza genelor superioare si preseaza usor pentru a le ingrosa, dupa care periaza-le pana la varf.


5. Atentie la alimentatie

Si alimentatia joaca un rol esential pentru formarea unor gene perfecte. Asadar, este indicat sa introduci in dieta ta zilnica alimente bogate in vitamine, care vor asigura cresterea genelor si vor metine firul de par sanatos.

Sursa foto: getlongerlashes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare