Pentru ea

#ruj #machiaj #pudra #demachiant # trucuri frumusete

5 ponturi ieftine de frumusete pe care doar stilistii le cunosc

Nevoia femeilor de a arata bine poate fi, uneori, mult prea costisitoare, acestea irosindu-si timpul si banii pentru a obtine look-ul la care viseaza. Insa, exista unele ponturi de frumusete pe care doar unii stilisti le cunosc, care te pot scoate din incurcatura si te pot ajuta sa economisesti. Iata cateva sfaturi de frumusete de la stilisti, care iti pot fi de folos!

1. Nu reface machiajul, reimprospateaza-l!

Nu este nevoie sa te demachiezi si sa-ti aplici un nou machiaj daca trebuie sa participi la o intalnire importanta in timpul zilei. Stilistii spun ca este mult mai simplu si mai putin costisitor sa-l reimporospatezi. Rezultatul va fi acelasi, doar ca tu vei economisi timp si bani.

2. Renunta la produsele exfoliante scumpe

Un tratament spa nu se incadreaza in bugetul tau? Nu trebuie sa iti faci prea mari probleme. Poti avea o piele catifelata si matasoasa cu ajutorul unui scrub preparat la tine acasa.

Amesteca uleiul de masline cu zahar sau sare si adauga cateva picaturi de ulei de lavanda sau grapefruit si ai obtinut tratamentul potrivit pentru ingrijirea pielii. Maseaza solutia obtinuta pe maini si picioare, inainte de dus, dupa care clateste cu apa calduta. Aceasta este o solutie simpla si la indemana oricui.

3. Nu folosi pudra in exces

Cand te pregatesti pentru o zi calduroasa, nu ai ai nevoie de foarte multa pudra care sa-ti incarce fata. Potrivit stilistilor, este important sa astepti pana in momentul in care esti gata sa pleci din casa, sa stergi cu un servetel excesul de umiditate si sa aplici pudra.

4. Mentine rujul mai mult

Pentru a avea buze senzuale si frumoase pe parcursul intregii zile, stilistii recomanda un truc care iti poate fi de folos. Pune pe un servetel putina pudra si aplic-o pe buze, imediat dupa ce ai aplicat rujul. Acesta solutie impiedica, de asemenea, colorarea dintilor, din pricina rujului.

5. Alege cel mai ieftin si eficient demachiant

Make-up artistul Laura Geller a declarat ca foloseste vaselina pentru a indeparta machiajul. Este un ritual pe care l-a invatat de la mama sa, care folosea acest produs pentru a-si hidrata mainile, noteaza rd.com. Asadar, pune pe un servetel vaselina si poti incepe procesul de demachiere, de la sfarsitul fiecarei zile.

Sursa foto: mysocialpick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare