Pentru ea

#fusta #stil feminin #trenci #toamna 2011 #haine de toamna #tendinte toamna # toamna iarna 2011

5 piese vestimentare si accesorii care sa nu iti lipseasca toamna aceasta

Toamna si-a intrat bine in drepturi si a adus cu ea anotimpul ploilor, dar si colectiile de sezon cu o multime de piese vestimentare chic. Din multitudinea de oferte disponibile in magazine, se distanteaza cateva care nu au voie sa lipseasca din garderoba unei femei. Descopera, in continuare, 5 piese vestimentare si accesorii care nu trebuie sa iti lipseasca in toamna aceasta!

 

1. Un trenci camel


Pe timp de ploaie sau vreme rece, trecatorii de pe strada nu iti vor putea admira tinuta, insa vor remarca, in mod cert, haina pe care o porti pe deasupra. Un mare hit la acestei toamne este trenciul camel, o piesa vestimentara clasica pe care o poti purta ani la rand.

Foto: ivillage.com

 

2. O camasa alba


O astfel de piesa vestimentara poate fi purtata indiferent de sezon, de aceea ar trebui sa se regaseasca si in garderoba ta! De ce sa o porti pe timp de toamna? Pentru ca poti realiza o multime de combinatii chic, cum ar fi pe sub un pulover in zilele reci sau ca atare, asortata la o fusta si pantofi cu toc.



Foto: ivillage.com

 

3. Cerceii cu diamant


Chiar daca nu vorbim despre o piatra pretioasa veritabila, in aceasta toamna nu ar trebui sa eziti sa porti cercei din zirconiu, care imita stralucirea si delicatetea diamantului. Opteaza pentru o pereche discreta de cercei, pe care o poti asorta la o multime de tinute, de la cele de birou pana la tinutele specifice petrecerilor formale.

Foto: ivillage.com

 

4. O fusta creion


O fusta creion este o piesa vestimentara extrem de versatila! Potrivita tuturor femeilor, indiferent de varsta, fusta creion este sexy fara sa dezvaluie prea mult. O poti purta cu incredere la birou, in combinatie cu o camasa alba simpla, sau la un eveniment pretentios, dar care nu necesita o rochie de seara .

Foto: ivillage.com
 

5. O esarfa din matase


Nu in ultimul rand, din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca o esarfa eleganta din matase. Alege una colorata, care sa iti inveseleasca tinuta sobra de serviciu. De asemenea, varianta ideala este o esarfa mini pe care o poti lega chic in jurul gatului, asortand-o la un deux pieces sau la o rochie.

Poti incerca si o combinatie casual, adaugand un strop de eleganta unei tinute formate din jeansi si o bluza simpla - in acest caz, leag-o strengareste de bareta gentii tale.

Foto: ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului