Pentru ea

#imprimeu #imprimeuri # haine de vara #haine imprimeu

5 piese cu imprimeu perfecte pentru vara 2012

Garderoba ta are nevoie de noi piese vestimentare cu imprimeu perfecte pentru vara 2012, dupa ce ai asteptat jumatate de an sa scapi de hainele groase, banale si in culori neutre. Vremea de afara este in asentimentul tau, deci pregateste-te sa porti modele grafice ametitoare, in nuante expresive, care sa te aduca in centrul atentiei.

Sezonul cald este perioada perfecta pentru a incorpora piese cu imprimeu indraznete, daca esti o iubitoare de moda cu personalitate. Vara 2012 te provoaca sa ai curaj si sa combini nuante tari, in cele mai creative moduri cu putinta. Iata cateva solutii care sa te inspire:

1 Rochia cu pliuri

Nu te mai prezenta la birou in tinuta clasica "pantaloni drepti - camasa uni". Alunga rutina cu o rochie eleganta cu pliuri, care sa fie frumos colorata in fasii rosii, verzi, roz, lila si burgundy. Orice alta combinatie cromatica va fi de bun augur, daca respecti tendinta culorilor aprinse pentru vara 2012. Modelul de mai jos face parte din colectia recenta Dorothy Perkins:



Foto: refinery29.com

2 Topul maxi

Stii cu ce poti asorta o pereche de pantaloni scurti din denim, extrem de populari vara aceasta? Cu un top maxi chic, scos din "obisnuit" cu ajutorul unui imprimeu geometric inedit. Brandul american Urban Outfitters iti ofera un exemplu graitor:



Foto: refinery29.com

3 Rochia midi

Vrei un look de diva retro, potrivit pentru tinutele din zilele caniculare? Bazeaza-te pe rochia midi cu imprimeu bej-verde lime, pe care sa o asortezi cu sandale-platforma crem si ochelari de soare in aceeasi nuanta. Iata cum arata modelul lansat de ASOS:


Foto: refinery29.com

4 Rochia maxi cu fanta

Seducatoarea rochie maxi cu fanta pe piciorul stang poate fi pusa in valoare de mai multe dungi verticale multicolore, care sa iti subtieze trupul si sa iti confere un plus de inaltime. Colectia Singer22 contine un model similar:


Foto: refinery29.com

5 Pantalonii scurti

Daca iti plac pantalonii scurti, achizitioneaza-ti o pereche imprimata in culorile curcubeului, pentru a straluci cu adevarat in aceasta vara.


Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare