Pentru ea

#incaltaminte dama # pantofi revelion #pantofi #revelion

5 perechi de pantofi care te vor face sa stralucesti de Revelion

Nu degeaba se spune ca atunci cand arati bine, te si simti bine. Dar problema noastra, a doamnelor si domnisoarelor, este aceea a comoditatii. Vrem sa ne petrecem noaptea dintre ani fara sa fim nevoite sa ne schimbam pantofii cu ceva mai comod sau sa stam pe scaune in timp ce petrecerea este in toi. Iti prezentam cinci perechi de pantofi stiletto care iti vor completa perfect tinuta de sarbatori, fiecare cu eleganta si stilul sau specific, dar urmarind cel mai important lucru: calitatea.

1. Fiecare dintre noi are in garderoba sa clasica pereche de pantofi stiletto negri. Insa pentru o noapte atat de speciala, iti prezentam un model mai special, pantofii Stiletto din piele naturala Black Budoir, cu tocul infasurat cu un siret din catifea. Alege-i pentru o tinuta sexy si provocatoare.

2. Vrei mai multa culoare? Adauga la tinuta ta pantofii din piele naturala BluePrint. Cu tocul subtire si cu varful ascutit, prezenta ta va fi sigur observata, originalitatea tinutei tale fiind pusa in evidenta. Paseste cu stil in noul an!

3. Indrazneata in orice moment al anului? Pantofii Graffiti vor fi punctul tau forte. Feminini si fermecatori in acelasi timp, ii poti accesoriza cu un plic colorat si cu o rochie de culoare neutra.

4. Daca vrei sa adopti un aer de “fata cuminte” mizeaza pe pantofii Gold Amor, cu aplicatie de piele de sarpe pe toc si calcai. Cu un toc de 10 cm, te vor ajuta sa scapi de complexul inaltimii in noaptea dintre ani. Cu un pic de creativitate, tinuta ta va fi demna de covorul rosu.

5. Nici pantofii nude nu trebuiesc trecuti cu vedera la petrecerea de Revelion. Daca ai o tinuta colorata sau mai extravaganta, atunci iti recomandam pantofii Precious Nude, care iti vor pune in evidenta rochia, dar si picioarele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare