Pentru ea

#stil #sandale # sandale 2012 #incaltaminte vara #sandale vara # pantofi vara

5 pantofi comozi si foarte trendy

Vara fara pantofi comozi si foarte trendy este cosmarul oricarei iubitoare de moda. Deplasarile zilnice la serviciu inseamna multa bataie de cap in alegerea tinutei, dar mai ales a pieselor de incaltaminte care sa nu iti saboteze stilul. In afara calitatea de a fi confortabili, pantofii perfecti pentru sezonul cald mai au nevoie de multe alte trasaturi pozitive pentru a ne cuceri.

Prin urmare, compromisul gasirii pantofilor comozi si trendy implica "vanarea" de modele chic, aerisite dar si sobre in acelasi timp, dar care sa si ascunda pedichiura in zilele mai putin fericite. Iata cateva surse de inspiratie utile si adaptate tendintelor in curs:

1. Sandalele cu talpa plata in blocuri de culori

O prima varianta optima pentru temperaturi caniculare sunt sandalele cu talpa plata, in blocuri de culori. Nuantele ideale pentru vara 2012 sunt rosul coral si bejul, iar intamplarea face ca asocierea lor sa fie una extrem de reusita. Un model din lac adauga un plus de eleganta si rafinament.

2. Balerinii decupati

O alta varianta inspirata si foarte serioasa in acelasi timp sunt balerinii decupati, simpli si confectionati din piele, care se asorteaza usor cu absolut orice tinuta si nu se demodeaza niciodata.



Foto: threadsence.com; bloomingdales.com

3. Balerinii "brodati"

Chiar daca nu sunt brodati la modul propriu, balerinii cu acest design inedit lasa piciorul sa respire, sunt ideali pentru mediile formale in care ii porti si foarte blanzi cu picioarele suprasolicitate.

4. Sandalele cu varf inchis

Un hibrid interesant intre pantofi si sandalele clasice sunt cele cu varf inchis, potrivite pentru codul vestimentar specific mediului profesional. Formatul ascutit este, in 2012, mai popular decat cel rotund.




Foto: payless.com; endless.com

5. Balerinii cu plasa

Plasa este intotdeauna binevenita in structura pieselor de incaltaminte pentru vreme caniculara, cand nu te poti incalta in sandale sau saboti prea casual. Christian Louboutin a lansat un model de acest tip, urmarind strict tendintele nuantelor neutre si nude de anul acesta.



Foto: net-a-porter.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare