Pentru ea

#stil #blugi #stil feminin #tendinte 2012 #blugi pana

5 motive sa adori blugii pana

Blugii pana sunt, in acest moment, cel mai popular model al pantalonilor din denim . Reprezentantele sexului frumos de pretutindeni ii prefera in detrimentul altor tipuri de croiala, datorita senzualitatii pe care aceasta piesa vestimentara perfect mulata pe forme o emana. Iata 5 motive sa adori si tu blugii pana, daca nu ai ajuns sa o faci pana in prezent.

Fie ca esti de acord sau nu cu tendintele modei in aceasta privinta, este important sa ai in vedere calitatile principale ale blugilor pana si contributia importanta pe care o pot avea in cadrul tinutelor tale zilnice.

1. Feminitatea exprimata intr-un mod colorat

Daca o pereche de blugi clasica, cu croiala dreapta sau evazata, ar arata caraghios in nuante multicolore, blugii pana sunt extrem de sexy daca detin un imprimeu grafic atragator.

Printurile cu flori, modele geometrice si alte motive feminine se potriveau in trecut doar cu bluzele, rochiile si fustele din garderoba unei femei. Acum, blugii perfect mulati pe picior se bucura si ei de acelasi avantaj.

2. Versatilitatea desavarsita

Camasi, bluze pretioase, tricouri sau pulovere XXL - toate fac o "pereche" reusita cu blugii-pana, una dintre cele mai versatile piese vestimentare ale momentului.



Foto: refinery29.com


3. Ajustabilitatea


Lasa-ti blugii sa acopere o buna parte din pantofi si te bucuri de un plus de inaltime la nivel vizual. Indoaie-i o data sau de doua ori in zona gleznei si vor arata grozav cu o pereche chic de botine. Vrei sa introduci in tinuta ta o pereche indrazneata de cizme cu caramb inalt? Blugii pana vor arata perfect si in aceasta combinatie. Ajustabilitatea lor nu cunoaste frontiere.

4. Arata impecabil si cu talie inalta

Inca pastrezi blugii evazati din denim gros, albastru deschis, foarte populari acum 10 ani? Atunci fa o vizita croitoresei si roaga-i sa le transforme croiala in modelul pana. Talia inalta arata grozav si in acest context, iar tu vei fi vintage-chic in voga.



Foto: refinery29.com

5. Exista modele convertibile

Fie ca iti vine sa crezi sau nu, blugii pana si cei evazati pot fi ai tai intr-un singur model. Este vorba despre blugii "convertibili", care detin un fermoar in zona gambelor: daca il inchizi, blugii stau perfect mulati in partea inferioara, iar daca il deschizi, iar forma evazata.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare