Pentru ea

#ugg #cizme ugg #modele ugg

5 modele de UGG-uri in voga pentru iarna 2013

Cizmele UGG au castigat tot mai mult teren in ultimii ani, datorita faptului ca sunt calduroase si confortabile. Descoperite si adoptate initial de vedetele de la Hollywood, UGG-urile au ajuns rapid in garderoba iubitoarelor de moda din intreaga lume, mai ales ca aceasta incaltaminte se asorteaza cu multe tinute casual, de zi.

Deoarece UGG-urile se vor purta si in iarna 2013, am facut o lista cu cele mai interesante propuneri.


1. UGG-uri colorate cu paiete

Se apropie Craciunul, asa ca poti purta o pereche de UGG-uri cu paiete verzi si rosii (culorile Craciunului). Stilistii recomanda sa eviti acest model daca esti plinuta, pentru ca paietele si incaltmintea joasa creeaza iluzia optica de picioare groase.

Asorteaza acest model de UGG-uri cu o pereche de jeansi negri cu croiala skinny si un pulover rosu de mohair.


2. UGG-uri animal print

Pentru un look exotic si interesant, alege sa porti o pereche de UGG-uri cu imprimeu-zebra. Mizeaza pe o combinatie surprinzatoare si imbraca-te o rochie neagra cand porti aceste incaltari.


3. UGG-uri crosetate

Investeste intr-un model de UGG-uri de culoare neutra, confectionate din material crosetat. Design-ul simplu se potriveste alaturi de o tinuta streetstyle, fiind alegerea ideala pentru o zi de toamna tarzie.


4. UGG-uri cu imprimeu floral argintiu

Desi aceste modele de incaltaminte inca mai creeaza controverse - pe motiv ca nu sunt feminine, poti descoperi ca se potrivesc perfect chiar si langa o tinuta eleganta. Poarta un model cu imprimeu floral argintiu cu o rochita neagra din stofa sau chiar cu o pereche de pantaloni scurti din jeans prespalat.


5. UGG-uri clasice

Poarta o pereche de UGG-uri clasice si, daca iti doresti un aer chic, alege una dintre culorile anului 2013 (roz bonbon, verde menta, verde indigo).

Imbraca-te cu o pereche de colanti grosi, o bluzita babydoll si un palton in aceasi nuanta cu incaltamintea si nu uita de accesorii. O pereche de manusi tricotate si niste ochelari de soare model police iti vor completa tinuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare