Pentru ea

#rochii # rochii de vara #primavara vara 2013 #rochii pimavara #sezonul primavara-vara

5 modele de rochii pentru sezonul primavara-vara 2013

In sezonul primavara-vara 2013, se poarta rochii foarte vaporoase in culori vii, cu cat mai multe imprimeuri. Imbinarea de culori complementare, formele geometrice si florile mari sunt elemente care se regasesc pe rochiile in trend in acest sezon. Iti prezentam cateva modele de rochii pentru sezonul primavara-vara 2013, care te vor face sa arati impecabil sub razele fierbinti ale soarelui.


1. Rochie tip camasa cu umeri cazuti

O rochie potrivita pentru plimbarile prin parc din zilele insorite, acest model fara umeri poate fi accesorizat cu o curea in talie. Are buzunare mari si este o rochie inflorata, care te va ajuta sa iti creezi un look lejer, dar in acelasi timp elegant.


2. Rochie tip camasa din matase

Ce anunta mai bine venirea primaverii decat o rochie vaporoasa din matase. Un modelde rochie simplu, croit pe stilul unei camasi lungi, rochia din matase este o alegere inspirata atat pentru tinuta de zi, cat si pentru cea de seara.


3. Rochie cu imprimeu floral

Trendul din acest sezon, atat pentru rochii, cat si pentru bluze, este imprimeul floral. Potrivit pentru sezonul cald, acest imprimeu confera oricarei rochii un plus de originalitate si transmite o stare de bine.

Floarea soarelui sau liliacul s-au mutat din gradina ta, direct in garderoba de primavara. In serile racoroase, poti purta rochia inflorata alaturi de un cardigan sau o geaca din denim.


4. Rochie cu imprimeu grafic

Un alt must-have al acestui sezon il reprezinta rochia cu imprimeu grafic. Formele geometrice imprimate pe rochie vor reprezenta punctul de atractie al tinutei tale, in aceasta primavara, iar tu vei fi in centrul atentiei.

Fie ca alegi sa porti rochiile cu imprimeu grafic ziua la locul de munca, fie ca mergi seara la vreo petrecere, cu siguranta vei fi apreciata pentru stilul vestimentar ales.


5. Rochie alba vaporoasa

Se pare ca albul nu se demodeaza niciodata, iar o rochie in aceasta nuanta va fi mereu o alegere inspirata. Alege rochii vaporoase, lungi sau scurte, pe care sa le accesorizezi cu diverse tipuri de curele sau margele colorate. Aceste rochii se potrivesc foarte bine persoanelor bronzate.


Sursa foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare