Pentru ea

#stil #stil feminin #manusi #sezon toamna-iarna #toamna-iarna 2013

5 manusi la moda in sezonul toamna-iarna 2012-2013

Sezonul toamna-iarna 2012-2013 si-a anuntat deja principalele tendinte, iar din lista acestora nu lipsesc nici necesarele manusi. De la modele sofisticate din piele cu imprimeuri neasteptate, pana la materiale confortabile tricotate, manusile sfarsitului de an sunt cu siguranta speciale.

O pereche de manusi va emana intotdeauna delicatete odata ce este purtata de o femeie, insa accesoriul nu are un rol exclusiv estetic. El este absolut necesar odata ce temperaturile scad dramatic, motiv pentru care designerii nu au neglijat stilurile de manusi la moda in colectiile lor recente. Iata ce se poarta in sezonul toamna-iarna 2012-2013!


1. Manusile tricotate cu detalii pretioase


Confortabile si casual, manusile tricotate si impletite raman in voga pentru sezonul rece, insa au nevoie de un detaliu special, care sa le propulseze direct in aria "must have": detaliile pretioase, precum pietrele stralucitoare, bilutele sofisticate, paietele etc.



Foto: zara.net


2. Manusile din piele colorata


Pielea este cu siguranta materialul-vedeta al sezonului toamna-iarna 2012-2013, iar manusile din piele colorata ocupa un loc de cinste in randul tendintelor. Albastrul cobalt, verdele menta, nuantele inchise de rosu sau portocaliul sunt optiuni recomandate de designeri in aceasta perioada.



Foto: beautyandthecloset.co.uk


3. Manusile cu animal print


Sigur ca faimosul animal print nu putea sa lipseasca din modelul accesoriilor de sezon, cata vreme popularitatea sa a ramas intacta. Imprimeul de leopard, tigru, reptila si orice alt motiv inspirat din fauna exotica este de dorit pentru manusile anului 2013.



Foto: jcrew.com


4. Manusile ultra-elegante


Excentricitatea si opulenta pentru care au optat creatorii de moda faimosi in ultima vreme se reflecta si in stilul manusilor ultra-elegante pe care ei il propun pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013. Incearca lungimi midi si modele cu pietre si cristale incastrate, care sa se asorteze perfect unei tinute sofisticate, de seara.



Foto: net-a-porter.com


5. Manusile cu fermoar si franjuri


In randul accesoriilor casual se remarca o noua tendinta in materie de manusi: cele cu fermoar si franjuri, doua detalii in voga, regasite si in designul jachetelor sau al pieselor de incaltaminte in sezonul rece actual.



Foto: hm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare