Pentru ea

#garderba dupa nastere #ceasuri guess #guess

5 lucruri pe care trebuie neaparat sa le faci dupa ce ai nascut

A deveni mama este, intr-adevar, un miracol. Nimic nu este mai frumos decat sa iti tii puiutul in brate, sa ii saruti usor fruntea si sa il asezi, dupa o ora intreaga de leganat, in patut. Acest sufletel va fi, de acum inainte, centrul universului tau, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de tine insati, de frumusetea ta, de micile placeri de care te bucurai inainte. De aceea, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine sa faci niste schimbari in noua ta viata, schimbari care sa iti dea incredere in tine si care sa te faca sa zambesti cu mai multa voiosie ca oricand. Iata ideile noastre:

Din nou in forma, din nou grozava

Dupa o nastere, corpului tau ii va lua ceva vreme sa revinala forma sa de dinainte. Trebuie, bineinteles, sa ai rabdare pentru a scapa de kilogramele pe care le-ai pus de-a lungul a noua luni de sarcina si pentru ca abdomenul tau sa redevina plat, dar asta nu inseamna ca nu poti contribui la acest proces. Ideea cea mai buna ar fi sa iti gasesti un instructor de yoga. Vei arde calorii, te vei relaxa, si iti vei tonifia corpul in acelasi timp.

Apropo, stiai ca leganatul copilului si alaptatul te pot ajuta si ele sa slabesti? Asta da veste buna!

Meriti sa fii rasfatata

A fi mama este un job full time, motiv pentru care iti sugeram sa iti iei si tu ceva deosebit de fiecare data cand ii cumperi un lucru nou copilului tau. Ideal ar fi sa cauti accesorii interesante, feminine, dar si practice. Un ceas de mana, de pilda, poate fi cadoul perfect. Daca ti-e greu sa te decizi asupra unui brand, sa stii ca cei de la Guess au o gama larga de ceasuri de mana absolut grozave, printre care vei gasi cu siguranta ceva care sa ti se potriveasca tie si micutului tau.

Daca ai o fetita, cu siguranta ca acest model va va face pe amandoua sa aratati ca doua printese. Ceasurile cu bratara rose gold vor fi la moda nu doar sezonul acesta, ci intotdeauna. Select, rezistent si usor de asortat cu orice tinuta (chiar si cu hainutele copilasului), acest ceas de dama Guess este alegerea perfecta. Alegi cele mai frumoase hainute roz pentru mica ta printesa, roz este culoarea predominanta la voi in casa, nu-i asa? E momentul sa indraznesti sa porti si tu culoarea asta, in doze mici si subtile. Un ceas de dama Guess in varianta rose gold este accesoriul care te va scoate din anonimat.

O mama de baiat, insa, ar arata grozav cu acest ceas de mana, nu crezi? Modelul cu Piton Pattern este ideal pentru femeile puternice, dar elegante, care cauta un accesoriu pe masura personalitatii lor si care nu se tem sa iasa in evidenta prin accesorii deosebite, stilate, inedite. Patternul de piton adauga un plus de spirit de aventura tinutei tale, te face sa te simti intr-un loc exotic, pe o plaja pustie si linistita, cand tu iti plimbi bebelusul prin parc. Chiar daca acum esti o mamica responsabila, nu inseamna ca nu iti poti pastra sufletul vesnic salbatic si de neimblanzit. Arata acest lucru prin accesorii cu imprimeuri deosebite, cu un ceas de mana al carui cadran imita pielea unui sarpe veninos, sau printr-o esarfa cu animal print.

Poti achizitiona ceasuri de dama Guess din magazinele de specialitate din intreaga tara, reteaua B&B Collection, Sabrini, Edifice si, bineinteles, din magazinele Guess, dar si online, de pe Ceasmania.ro. Acolo vei gasi nenumarate promotii si cele mai noi designuri de ceasuri Guess lansate pe piata, la oferte tentante, la preturi accesibile, care stim cat sunt de importante acum, cand bugetul se imparte cu cea mai iubita fiinta din viata ta.

Ce zici de o schimbare de garderoba?

Acum ca ai nascut, a venit vremea sa renunti, incet-incet, la hainele pe care le-ai purtat pe timpul sarcinii. stim ca sunt largi, stim ca sunt confortabile, dar ar cam fi vremea pentru o schimbare de stil, nu crezi? Ai fi uimita de cat te poate ajuta o rochie noua cumparata la momentul potrivit! Porneste de la noul tau ceas de mana Guess si construieste-ti outifituri stilate, inedite. Vei vedea cat de usor un astfel de accesoriu iti va schimba vestimentatia! Si, cu atatea oferte prietenoase, ne putem achizitiona mai multe ceasuri de mana Guess, pentru a da un refresh garderobei noastre.

Ai chef de o intalnire ca pevremuri?

Cand ai de-a face cu un nou-nascut de dimineata pana seara, in fiecare zi, este destul de usor sa uiti ca tu si sotul tau nu sunteti doar parinti, ci un cuplu. De aceea, iti sugeram sa il lasati pe cel mic cu bunicii pentru o seara si sa luati cina impreuna la un restaurant elegant. Nu ezita sa te aranjezi - din contra, te incurajam sa imbraci rochia ta preferata, pune-ti tocurile si bijuteriile pe care el ti le-a daruit si sa te bucuri de aceasta iesire ca si cum ar fi prima voastra intalnire. Repeta aceasta experienta ori de cate ori ai ocazia, si incearca sa iti surprinzi partenerul cu ceva nou de fiecare data.

Organizeaza-te acum si ne vei multumi mai tarziu!

Acum ca ai trecut de la statutul de „viitoare mamica” la cel de „mamica”, ai mai multe responsabilitati ca oricand, lucru ce te poate coplesi la un moment dat. De aceea, ar trebui sa incerci sa iti planifici zilele importante de dinainte, pentru a fi sigura ca ai timp si de bebelus, si de sot, si de prietene, si, mai presus de toti, de tine insati. Noroc cu noul tau ceas de mana Guess, care te va ajuta sa fii mereu conectata la trecerea timpului. Fiind atat de frumos, te vei uita cu drag la el, de mai multe ori pe zi, astfel incat iti va fi mai usor sa iti organizezi treburile! E mult mai usor sa ai grija de un copil cand ai un ceas de mana pe care te poti baza de fiecare data, nu crezi?

Ce mai astepti? A venit timpul sa fii fericita!

Sursa foto: amarodontopediatria.com.br

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare