Pentru ea

#outfit #outfituri ingenioase #pantaloni scurti #little black dress #fusta creion #trenci #camasa denim

5 idei de outfituri pe care le poti adopta cand crezi ca nu ai in ce sa te mai imbraci

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care si le pun femeile este "Maine cu ce o sa ma mai imbrac?". Cu siguranta si tu ai fost in aceasta situatie cel putin o data. In loc sa intri in panica si sa incepi sa te enervezi, mai bine ti-ai pune putin imaginatia la bataie. Fara indoiala, in dressingul tau se gasesc numeroase obiecte vestimentare sic, care, combinate ingenios, pot fi ideale pentru un look trendy, elegant si la moda. Iata cateva idei.

1. Fusta creion si tricoul

Fusta creion este una dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba ta. Este destul de conservatoare pentru birou, dar si suficient de sexy pentru o iesire la ceas de seara. Pentru a-i da un aspect si mai modern, o poti asocia cu un tricou simplu de bumbac sau cu imprimeuri grafice inedite.

2. Trenciul Kaki si jeansii

Daca Burberry a reusit sa construiasca un adevarat imperiu de moda in jurul unui trenci, atunci si tu iti poti crea macar o tinuta. Arunca pe tine perechea de blugi favorita, skinny sau rupti, si un tricou ori un top de matase elegant. Alunca usor intr-o pereche de pantofi cu toc inalt, iar outfitul tau va fi gata in doar cateva miscari.

3. Pantalonii scurti si puloverele supradimensionale

Daca temperaturile au scazut, asta nu inseamna ca trebuie sa pui la naftalina si pantalonii scurti. Combina-i cu un pulover tridimensional mai gros, viu colorat si completeaza-ti tinuta cu o pereche de dresuri negre mate sau o pereche de sosete inalte si cizme din piele.

4. Eterna little black dress

Desi suna ca un cliseu, orice femeie ar trebui sa aiba in garderoba sa cel putin o little black dress. Aceasta nu trebuie insa sa fie in totalitate neagra. Alege modelul cel mai potrivit pentru tine, cu decolteu, cu guler in V, scurta, lunga sau clos. Cum putina imaginatie si cu cateva accesorii metalice colorate poti crea o tinuta spectaculoasa cu aceasta rochie in aparenta atat de simpla.

5. Camasa din demin si geaca neagra din piele

Denimul si pielea fac intotdeauna echipa buna, asa ca le poti combina in jos cu aproape orice, fie blugi, fie fuste ori pantaloni pana. De asemenea, o fusta colorata, cu imprimeuri ar fi ideala pentru un astfel de look.


Sursa foto: smh.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului