Pentru ea

#greseli de stil #coafuri #accesorii

5 greseli de stil pe care le facem. Invata cum sa le reglezi din mers

Suntem mereu cu ochii pe vedetele de peste Ocean si le admiram tinutele perfecte. Insa, in incercarea de a le copia, riscam sa picam, fara sa vrem, in capcana unor greseli de stil impardonabile. Iata care sunt cele mai comune erori pe care suntem tentati sa le comitem si cum le putem corecta:

Arati prea mult

Sa afisezi prea multa piele nu e deloc sexy, asa cum probabil ti s-ar parea. E drept ca o vezi pe Kim Kardashian purtand decolteuri super-adanci sau pe Beyonce pe covorul rosu cu o rochie ultra-transparenta... Insa e vorba despre un alt context, care nu e potrivit pentru un outfit de zi cu zi. Si in cazul unei petreceri in club, o tinuta mult prea... lejera e mai degraba potrivita pentru o tanara sub 20 de ani. Dupa aceasta varsta, topurile mult prea scurte nu vor face o impresie de stil prea buna.

Porti un sutien prea mic

In loc sa porti un sutien care ti se potriveste, porti unul care iti place si care s-ar putea sa fie cu un numar mai mic. Asta se va vedea extrem de simplu, fiindca o cupa prea mica va scoate sanii afara, iar bretelele prea stranse vor scoate la iveala sunculitele. Sutienul trebuie sa ti se potriveasca perfect. Unul prea mare nu isi va indeplini rolul pentru care a fost creat.

Exagerezi cu asortatul pieselor

Ce e prea mult strica. Asa ne spuneau bunicile in copilarie. Atunci era vorba despre dulciuri, acum desprea prea mult asortat. Pantofii in aceeasi nuanta cu sacoul sau cu poseta nu mai sunt demult la moda, doar ca putina lume a deprins aceasta regula. Multe femei au ramas la ideea potrivit careia trebuie sa fie toate in ton, numai ca un mix de culori si imprimeuri, realizat discret, va crea un aspect relaxat.

Mergi prea departe cu accesoriile

Probabil ca nu exista femeie careia sa nu-i placa accesoriile care stralucesc: cercei, bratari, coliere, agrafe metalice. Sunt menite sa aduca un aer glam oricarei tinute, insa si in acest caz, atentie la cat de multe porti. Daca ai optat pentru un colier mare, opulent, opreste-te la atat. Nu mai purta si cercei, si inele, si bratari. E suficient, intrucat privirea celui care te admira nu trebuie sa joace in mai multe directii. O catarama oversize la cureaua din talie va pune accentul pe mijlocul tau, subliniindu-l. Evita sa porti in acelasi timp si o pereche de cercei mari sau un alt accesoriu oversize.

Crezi ca parul lung te face mai atragatoare

Ei bine, a apus epoca parului lung. Ai observat probabil ca exista o tendinta printre vedete de a-si scurta parul. E drept ca unele dintre ele o fac cu un scop umanitar, pentru a dona parul, insa probabil ca nu ar face-o daca nu s-ar inscrie si in tendintele sezonului in materie de coafuri. Bobul inegal este, probabil, cea mai moderna coafura la aceasta ora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului