Pentru ea

#alegere pantofi #cum alegi pantofii #pantofi

5 criterii pentru a cumpara pantofi casual

Fara indoiala, pantofii casual sunt cei mai practici. Pe langa faptul ca sunt confortabili, se potrivesc a fi purtati cu diverse stiluri vestimentare. Singura provocare apare atunci cand vine vorba de perechea potrivita. Pentru a clarifica unele nelamuriri in ceea ce priveste criteriile de selectie de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi pantofi casual dama, specialistii vin cu cateva ponturi. Astfel, iata cele mai importante criterii de selectie a pantofilor casual:

 

1. Materialul de fabricatie

Pantofii din piele naturala sunt cei mai potriviti deoarece ofera un confort sporit si asigura un flux de aer pe durata mersului, care mentine piciorul uscat. In plus, orice pantofi dama din piele naturala ai alege, trebuie sa stii ca sunt mult mai rezistenti la purtari indelungate, fac fata cu brio conditiilor meteo nefavorabile, nu absorb transpiratia si sunt mult mai usor de intretinut.

Pantofii din piele naturala sunt mereu in tendinte, avand o durabilitate extinsa si beneficii pe masura. Aceste beneficii justica pretul superior al pantofilor din material natural fata de cei din piele ecologica.

2. Flexibilitatea

Este un criteriu de baza deoarece permite piciorului o miscare naturala. Pielea neteda este un material flexibil, care se muleaza dupa forma piciorului, dar nu se deformeaza inestetic.

3. Confortul oferit

Pantofii alesi nu trebuie sa fie prea stramti sau prea rigizi, dar nici prea largi. Ideal este sa alegi o pereche de pantofi casual dama care sa nu lase in urma bataturi si sa nu te incomodeze la mers. Atunci cand sunt confortabili, pantofii pot fi purtati pe parcursul intregii zile. Pana si talpa pantofilor contribuie la confortul oferit. Astfel, este indicat sa alegi o pereche de pantofi dama din piele cu talpa nici prea dura, dar nici prea flexibila, pentru a nu permite flexarea labei piciorului.

4. Forma picioarelor

Poti alege acelasi model de pantofi precum al prietenelor tale, insa forma picioarelor difera de la un om la altul. Este vorba de latimea piciorului si despre arcuirea talpii, factori care pot crea disconfort atunci cand incaltamintea nu este potrivita.

5. Marimea potrivita

Desi exista o scala universala a marimilor, pot aparea diferente de la un producator la altul. Astfel, ar fi bine sa probezi pantofii inainte de a-i achizitiona. Fa cativa pasi si vezi cum te simti. In cazul in care pantofii sunt prea stramti pe lateral si iti sunt fixi pe lungime, dupa cateva ore de purtat pot deveni inconfortabili.

Atunci cand bifezi toate criteriile de mai sus, poti fi sigura ca ai ales pantofii potriviti pentru tine. Este important sa te simti confortabil intreaga zi si sa porti incaltaminte de calitate.

Unde gasesti incaltaminte din piele de calitate?

Incaltaminte de calitate gasesti in magazinul online UrbanShoes. Ai o varietate de modele din care poti alege, iar comanda se plaseaza simplu si usor. Poti opta pentru pantofi oxford dama de la UrbanShoes. Acest tip de pantofi se potrivesc cu majoritatea tinutelor. Arata bine atat cu fuste si camasi sau cu pantaloni de stofa, dar si cu jeansi si articole vestimentare street. De asemenea, pot fi purtati in diferite contexte.

Sursa foto: urbanshoes.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare