Pentru ea

#originals.ro #stil #magazin online #stil feminin #haine originals.ro

(P) 5 articole vestimentare obligatorii pentru femei de Paste!

Concediile sunt momente in care ne incarcam bateriile. Pentru o vacanta perfecta trebuie sa ai in bagaj tinutele, hainele potrivite. Nu uita de situatiile neprevazute cand te pregatesti pentru plaja si ai parte de un sejur la munte. In orice caz, sunt articole vestimentare pe care trebuie neaparat sa le ai la tine.

In aceasta perioada variatiile de temperatura fac imposibil ca tu sa iti poti alege garderoba pentru concediu. Pentru ca se apropie sarbatorile de Paste si alegi sa iti petreci vacanta in Romania, ai observat ca vremea este destul de capricioasa. In ajutorul tau venim cu recomandari in ceea ce priveste vestimentatia, care te vor ajuta sa stralucesti in orice moment.

1. Geaca femei Puma Coat

In noaptea de Inviere este bine sa te imbraci gros pentru a nu ingheta de frig. Geaca Puma Coat va pastra caldura interioara chiar si la temperaturi ce coboara cu mult sub 0 grade Celsius. Este groasa, te protejeaza de vant si de ninsoare si este eleganta prin croiala si culoare. Prezinta doua buzunare laterale incapatoare.

2. Trening femei Puma Cat Woven Suit

 In prima zi a sarbatorilor Pascale toate lumea iese la gratar. Aici tinuta trebuie sa fie lejera sa poti face si putina miscare in aer liber. Daca tii la confortul tau este foarte important sa-ti alegi treningul potrivit. Indiferent daca practici sport sau doar drumetii, trening-ul Puma Cat Woven Suit  este alegerea potrivita. Are culoare alba, cu sigla Puma si dungile laterale cu albastru.

3. Pantofi sport adidas Vespa Gs Low

Pantofii sport sunt un “must have” pentru ocaziile in care facem iesiri in aer liber. Desi poarta denumirea faimoaselor scutere italiene Vespa, aparent nu au nimic in comun. Dar la o privire mai atenta regasim stilul modern, design-ul exploziv si calitatea superioara, si ne dam seama ca acestea sunt aspectele comune precum si sigla metalica Vespa atasata lateral. Si avand in vedere ca modelul este unul italian nu putea lipsi steagul Italiei atasat pe limba. Confectionati in mare parte din piele la exterior, cu partea din fata din material sintetic, de culoare alba acestia vor rezista unei purtari indelungate.  Materialele folosite la exterior sunt din piele si sintetice, in interior sunt sintetice si textile , talpa fiind din cauciuc.

4. Minge Puma PowerCat 1.10 Statement (aprobat FIFA)

Mingea Puma PowerCat 1.10 a fost special creata pentru cele mai bune echipe de fotbal. Pentru prima data in istoria Puma aceasta minge nu este cusuta manual dar este modelata cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie, ceea ce ii da multiple avantaje tehnice de pastrare a formei si este mai putin predispusa la retentia apei. Beneficiaza de un strat dublu de spuma poliuretanica unica in spatele carcasei ceea ce ii confera o viteza mai mare si o manipularea mai usoara. Este un model aprobat de FIFA datorita standardelor sale inalte. Materialele folosite la confectionare sunt  latex si poliuretan.

5. Costum de baie Puma Halterneck Bikini

Daca vei alege sa te cazezi la un hotel de cinci stele, atunci cu siguranta vei avea posibilitatea sa te rasfeti la o piscina acoperita, unde trebuie sa ai un costum de baie. Iti recomandam costumul de baie Puma Halterneck Bikini, dar pregateste-te ca atunci cand mergi la piscina, toata lumea sa te aprecieze pentru alegerea facuta. Daca il alegi pe cel de la Puma, modelul Halterneck Bikini Padded cu siguranta cei din jur isi vor indrepta privirile catre tine deoarece este un model clasic, dar de efect si de calitate. Materialele  folosite la confectionarea lui sunt 80% Nailon, 20% Elastan, de culoare gri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului