Pentru ea

#pantaloni de vara #pantaloni racorosi

4 tipuri de pantaloni racorosi de vara

Temperatura ridicata de afara iti poate da batai de cap in ceea ce priveste vestimentatia. Pentru a fi in continuare in pas cu moda si in perioada verii, este esential sa gasesti tinute in voga, dar care sa-ti lase pielea sa respire, astfel incat sa te simti eleganta si confortabila. Panatalonii de vara din materiale lejere reprezinta una dintre alegerile vestimentare care te vor ajuta sa arati bine in sezonul estival. Iata cateva modele care te pot salva in zilele caniculare!


1. Pantaloni eleganti din tercot

Daca lucrezi intr-un domeniu in care eleganta este pionul de baza, pantalonii lungi din tercot sunt o solutie perfecta pentru aceasta vara. Materialul lejer iti va lasa pielea sa respire, asadar iti poti alege diverse modele care sa se potriveasca cu stilul tau vestimentar. Culorile neon sunt pe val in acest sezon, asa ca nu mai sta pe ganduri si cumpara-ti o pereche de pantaloni lejeri si colorati de vara!


2. Pantaloni din panza

Pantalonii din panza sunt extrem de versatili, motiv pentru care ii poti purta atat la birou, cat si pe plaja. Disponibili in culori diverse, acesti pantaloni previn supraincalzirea si te ajuta sa iti creezi o tinuta confortabila si sic.


3. Pantaloni 3/4

Daca nu stii cum sa te imbraci la birou, pantalonii 3/4 iti vin in ajutor. Suficient de lungi cat sa fii decenta si potrivit de scurti cat sa nu iti fie cald, pantalonii 3/4 sunt o buna alegere pentru vara. Fie ca alegi un model din denim, fie ca iti plac materialele usoara, precum inul, panza ori matasea, pantalonii 3/4 iti contureaza intr-un mod placut tinuta vestimentara.


4. Pantaloni tip salvar din in

In vara asta se poarta pantalonii tip salvar. Inul este unul dintre cele mai cautate materiale pentru vara, intrucat ofera lejeritate, dar si eleganta. Pantalonii tip salvar din in sunt perfecti pentru zilele de plaja, pentru iesirile cu prietenii, dar ii poti purta si la birou, daca ii accesorizezi corerspunzator. Ii poti purta atat cu sandale cu tocul foarte inalt, dar se potrivesc foarte bine si cu sandalele cu talpa plata. Prin urmare, iti vei putea crea mai multe tinute vestimentare, in functie de nevoile tale, cu o singura pereche de pantaloni.


Sursa foto: assortednotions.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului