Pentru ea

#weekend #bluza #cardigan #blugi #stil feminin #tinute weekend

4 tinute perfecte pentru weekend

Abia astepti zilele de weekend pentru a scoate din garderoba ta cele mai lejere si trasnite tinute si sa scapi de hainele office, in care te simti incorsetata pe parcursul intregii saptamani. Totusi, putin stil nu strica nici pentru outfiturile confortabile de weekend. Iata cateva tinute sic, comode, ideale pentru a le purta in zilele libere:


1. Flirteaza cu denimul

Una dintre texturile perfecte pentru weekend este denimul. Este o tesatura comoda, sic, usor de asortat, dar si de purtat. Combina o rochie lejera cu o vesta din denim si o pereche de tenisi si vei crea o tinuta lejera, in trend, care te va scoate cu siguranta in evidenta.


2. Gentile tridimensionale

Outfiturile pentru weekend se caracterizeaza in primul rand prin lejeritate, asa ca e foarte simplu sa iti creezi tinute simple, de exemplu o pereche comoda si clasica de jeansi asortata cu un tricou simplu si niste adidasi sau balerini foarte comozi. Pentru a da o nota inedita vestimentatiei tale, poarta o geanta tridimensionala sic, viu colorata, care sa dea putina culoare si viata look-ului tau.


3. Blugii evazati sau boyfriend

Pantalonii cat mai largi si cat mai confortabili sunt piesa vestimentara cheie pentru o tinuta comoda de weekend. Blugii boyfriend sau cei evazati sunt un must-have in acest sezon, asa ca nu ezita sa ii valorifici si in zilele libere. Acestia se preteaza atat pentru un stil casual, cat si pentru o tinuta mai lejera, sport. Combina-i cu cardigane scurte pana in talie cu imprimeuri, balerini sau tenisi si completeaza-ti tinuta cu accesorii opulente precum bratarile metalice multiple.




4. Cardiganele

Cardiganele sunt in mare voga in aceste sezon. Ele sunt extrem de versatile si se potrivesc oricarui stil si oricarei personalitati. Cardiganele induc ideea de lejeritate si comoditate si le poti purta atat cu jeansi, colanti, cat si pantaloni pana. De asemenea, le poti asorta cu orice tip de incaltaminte. Alege pentru weekend modelele asimetrice, cat si cele cu imprimeuri, pentru un plus de efect.



Sursa foto: southmoonunder.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare