Pentru ea

#tendinte # tendinte moda #moda feminina

4 tendinte noi aproape imposibil de adoptat

Cu toate ca pot exista pasionati de beauty si stil care sa se identifice cu ele, urmatoarele tendinte noi anuntate de specialisti sunt imposibil de adoptat de publicul larg. Extravaganta si curajul au fost mereu admirate in industria de moda, insa cateodata nevoia de nou da nastere unor trenduri mai putin "digerabile".

In copilarie si adolescenta, experimentele de stil sunt acceptate, permise si chiar evaluate ca fiind adorabile pe alocuri. Lucrurile se schimba radical cand ajungi la maturitate si observi ca multe noutati "in voga" devin incompatibile cu varsta. Iata ce tendinte noi sunt aproape imposibil de adoptat de majoritatea iubitorilor de moda si stil in 2013!


1. Bretonul scolaresc

Promovat patimas de hairstilisti in ultima perioada, bretonul scolaresc foarte scurt, gros si cu margine neregulata, poate sa transforme orice chip seducator in unul mai putin atractiv. Coafurile cu breton scolaresc, taiat extrem de aproape de linia superioara a fruntii, sunt in tendinte, insa nu atat de usor de purtat in "viata reala".



Foto: viralfashion.com


2. Aplicatiile de par din pene

Aceste accesorii boho-chic cu iz etnic sunt distractive pentru adolescente, insa nu atat de usor de purtat cand ai depasit varsta de 30 de ani si lucrezi intr-o companie cu tinuta office obligatorie. Sigur, ele arata grozav cu o tinuta pe masura, insa nu sunt deloc usor de purtat pe termen lung: se desprind usor si periatul parului poate fi o adevarata provocare!



Foto: nineeye.com


3. Sprancenele ascunse

O tendinta avangardista a momentului in machiaj este decolorarea sprancenelor, pana cand devin aproape imposibil de observat. In conditiile in care aceasta trasatura a chipului este cruciala pentru o proportie armonioasa a fetei, devine lesne de inteles de ce tendinta nu va fi adoptata in masa, de populatie.



Foto: cloudfront.net


4. Platforme fara toc

Chiar daca incaltamintea desprinsa, parca, din filmele SF, pare sa ii placa nespus excentricei Lady Gaga, tendinta platformelor fara toc nu a facut furori printre iubitoarele de moda. Motivul este cat se poate de vizibil: piciorul nu are deloc sustinere in zona calcaiului, mersul este un adevarat calvar, iar aspectul acestor piese de incaltaminte nu este tocmai cel mai atragator din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare