Pentru ea

#vedete #rochii #stil feminin #nunta #rochie de mireasa #mirese

Inspira-te din rochiile de mireasa purtate de vedete

Ziua cea mare se apropie cu pasi repezi, iar tu inca nu te-ai hotarat ce rochie de mireasa sa porti? Prima sursa de inspiratie spre care trebuie sa te indrepti sunt rochiile de mireasa purtate de vedete. Acestea reusesc sa surprinda de fiecare data cu alegerile lor vestimentare, create special pentru ele.

De asemenea, rochiile pe care le aleg in ziua nuntii sunt unice si deosebite. Asa ca, daca nu ti-ai gasit inca un model de rochie de mireasa, poti sa te inspiri cu incredere din tinutele vedetelor. Iata cateva staruri care au puratat rochii spectaculoase la nunta:


1. Kate Middleton

De departe una dintre cele mai fermecatoare rochii de mireasa este cea purtata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care s-a casatorit in 2011 cu printul William. Rochia purtata de Kate a fost desenata de creatoarea de moda Sarah Burton de la casa Alexander McQueen. Desi pare o rochie destul de simpla, aceasta este plina de detalii fine, care o fac unica si speciala.

Dantela rochiei a fost tesuta manual, iar aplicatiile, precum cristalele si perelele au fost, de asemenea, cusute manual.

Asa ca, daca iti doresti sa dai un aer regal rochiei tale de mireasa, nu ezita sa te inspiri din tinuta Ducesei de Cambridge. Cu siguranta te vei simti ca o printesa intr-o astfel de rochie, care iti va da o eleganta nobila, insa foarte subtila.


2. Katie Holmes

O alta rochie de mireasa simpla, insa plina de eleganta este si cea purtata de actrita Katie Holmes la nunta sa cu Tom Cruise. Aceasta a purtat o rochie cu insertii din dantela, semnata de Giorgio Armani, cu niste bretele finute, lasate sa cada usor pe umeri, iar in locul trenei lungi, vedeta a optat pentru un voal spectaculos si foarte elegant.


3. Kate Moss

Top-modelul Kate Moss a cucerit inimile criticilor de moda cu alegerea rochiei sale de mireasa, semnata John Galliano. Fotomodelul a purtat o rochie vintage, destul de indrazneata, transparenta in partea de jos, insa care ii dadea un aer extrem de natural.


4. Hilary Duff

Cantareata Hilary Duff a facut o alegere si mai indrazneata in privinta rochiei de mireasa. Vedeta a purtat o rochie stil sirena, semnata de creatorare de moda Vera Wang. Trena din volanase a fost detaliul care a dat o nota de extravaganta tinutei sale si a facut-o sa fie cu totul speciala.



Sursa foto: 493selby.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare