Pentru ea

#cosmetice #bijuterii #cadouri #farduri #par #fata #sarbatori

4 posibile cadouri pe care i le poti oferi iubitei de sarbatori

Inca nu stii ce cadou sa ii oferi jumatatii tale de sarbatori? Inainte sa pleci intr-o cursa nebuna prin magazine, adu-ti aminte ca nu exista femeie care sa nu fie innebunita dupa produse cosmetice, bijuterii, decoratiuni interioare sau haine.

Noi am pregatit o lista cu posibilele cadouri care ii vor aduce zambetul pe buze femeii iubite, iar pe tine te vor ajuta sa iesi din impas.

1 Luciu de buze

Ofera-i iubitei tale un luciu de buze de calitate si nu ezita sa ceri sfatul vanzatoarelor. Daca vrei sa scapi de intrebarile incuietoare "daca nu-i va sta bine?, "daca nu e culoarea ei favorita?", alege un luciu de buze transparent. Nu te zgarci cu banii si cumpara un produs de firma. Eventual iti poti trage iubita de limba pentru a afla care este brandul ei preferat.

2 Accesorii de par

Arata-i ca pui pret pe eforturile sale de a se face frumoasa pentru tine si observi ori de cate ori isi pune o podoaba in par sau se machiaza altfel. Cumpara-i niste accesorii de par cu model tematic, de iarna, iar iubita ta se va bucura ca un copil.

3 Trusa de farduri

Alege niste farduri stralucitoare, cu mult sclipici, pentru ca partenera ta sa le poata folosi la petrecerea de Craciun sau cea de Revelion. Nu uita nici de aceasta data sa alegi un produs de calitate. O alta sugestie ar fi sa cauti o trusa completa, in care sa gasesti farduri, rimel, creion dermatograf si pensule speciale. Surpriza va fi si mai mare!

4 Creme si lotiuni de corp

Cumpara o crema sau o lotiune de corp bio si nu vei da gres. Marile firme de cosmetice au scos deja pe piata produse de lux, in editie limitata, impachetate in cutii si ambalaje speciale. Mergi intr-un hipermaket sau la un magazin specializat si in 20 de minute vei gasi cadoul perfect.

Daca alegi o crema bio, gandeste-te care este alimentul/ ingredientul preferat de iubita ta si surprinde-o cu un produs care sa contina acest element. Daca, de exemplu, ea adora ciocolata, cauta-i o crema de fata cu extract de cacao.



Sursa foto: listofimages.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului