Pentru ea

#hainelid.ro #stil feminin #haine

4 piese vestimentare pentru ocazii diferite cu care sa cuceresti orice barbat

Vrei sa impresionezi un barbat special, cu care te vei intalni la o petrecere? Ai un coleg de munca sarmant, caruia doresti de multa vreme sa ii intri in gratii? Oricare ar fi scopul intentiei tale de a iesi in evidenta prin hainele alese, urmatoarele piese vestimentare senzationale pentru ocazii diferite pot fi armele tale secrete de seductie in aceasta primavara.

Acum ca sezonul cald a inceput oficial pe meleaguri autohtone, probabil ca abia astepti sa iti dotezi garderoba cu piese vestimentare noi, feminine, trendy si versatile. Daca te mai motiveaza si dorinta sa cuceresti inima unui barbat inca indecis sa te invite la o cina romantica, o sesiune de cumparaturi devine inevitabila.

Ti-am pregatit cateva sugestii sic pentru ocazii diferite, excelente pentru momentele in care vrei sa te simti cu adevarat irezistibila.

1. Rochia neagra din piele pentru iesirile in club

Tinutele din piele raman vedete incontestabile in tendintele actuale, mentinandu-se in clasament inca de sezoanele trecute. Daca urmeaza sa iesi in club sau sa participi la o petrecere extravaganta, opteaza pentru o rochie din piele perfect mulata pe forme, ideala atunci cand vrei sa fii seducatoare.

Rochia Sexy Body, pe care o gasesti pe hainelid.ro, este un must have al sezonului, se potriveste femeilor indraznete si costa doar 149 Ron.

2. Rochia feminina pentru ocazii speciale

Daca urmeaza sa participi la o nunta, la un botez sau la o petrecere de tip cocktail, ai nevoie de o rochie feminina, care imbina perfect delicatetea cu accentele incarcate de pretiozitate.

Recomandam in acest sens Rochia Princess Corai de pe hainelid.ro, intr-o nuanta superba de roz corai, cu fusta din voal si corset infrumusetat cu paiete.

3. Geaca de piele cu aplicatii metalice pentru iesirile casual

In cazul in care vrei sa arati impecabil cand iesi la film sau intr-o cafenea, geaca din piele cu aplicatii metalice iti salveaza look-ul in aceasta primavara.

Un model trendy, relaxat si sexy in acelasi timp este Geaca de Piele Eco Crem, cu fermoar oblic si design inedit in zona taliei. O gasesti la reducere pe hainelid.ro: 45 RON!

4. Compleu sport pentru iesirile la gratar

Se anunta organizarea unui gratar cu prietenii? Afiseaza o imagine relaxata, dar pretioasa in acelasi timp, cu ajutorul unui compleu sport, pus in evidenta de detalii speciale: dungi aurii stralucitoare.

Compleul Nicky Suit Negru te ajuta sa fii prezenta feminina cea mai apreciata din gasca. Pret: 219 Ron.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului