Pentru ea

#stil #accesorii #moda #stil feminin #haine #look

4 moduri simple prin care iti poti schimba look-ul

Daca in ultima vreme nu ai avut inspiratie in ceea ce priveste moda, poate ar fi bine sa schimbi acest lucru si sa te bucuri de un nou look . Nu te gandi la schimbari drastice. Exista modalitati simple prin care iti poti "condimenta" stilul si prin care poti parea mai shimbata. Citeste mai departe cateva sfaturi prin care poti avea o schimbare de look .

1. Opteaza pentru culori indraznete

Unul dintre cele mai simple moduri de a-ti schimba aspectul este acela prin care renunti la culorile neutre, inchise si optezi pentru unele mai deschise si mai aprinse. Totusi, pentru ca suntem in sezonul rece nu te vei indrepta catre o geanca roz sau un palton portocaliu aprins. Te poti folosi insa de accesorii. Cumpara o geanta, un inel si o esarfa intr-o culoare de vara. Opteaza pentru turcoaz , magenta sau galben inchis. Daca restul hainelor sunt negre, gri sau bleumarin, impactul va fi foarte puternic si foarte modern.

2. Incearca o coafura noua

Femeile au tendinta sa isi schimbe tunsoarea sau culoarea parului atunci cand se depsart de iubit. Totusi, de ce nu i-ai face acestuia o surpriza si nu ti-ai face o schimbare de look. Tunde-te.. astfel incat sa fie o schimbare radicala, vopseste-te, fa-ti suvinte sau orice alta idee reiese din discutia cu stilistul. Te vei simti cu totul si cu totul o alta persoana.



Foto: ukhermesbirkin.com, 1.bp.blogspot.com

3. Adauga un accesoriu inedit

Te-ai fi gandit vreodata ca un sal lat si foarte lung poate avea si alte utilitati in afata de a fi purtat in jurul gatului? Acopera-ti umerii cu acesta, lasa-l sa cada in jos in partea din fata si fixeaza-l in jurul taliei cu ajutorul unei curele.

4. Investeste in bijuterii

Chiar si un singur inel de dimensiuni foarte mari te va scoate din anonimat. Accesoriile mari in general schimba aspectul unei tinute, asa ca mergi la cumparaturi si aleget-i cateva coliere mari, 3 - 4 perechi de cercei, o bratara lata si cateva inele supradimensionale. O tinuta simpla va parea foarte moderna daca va fi accesorizata cu bijuteriile potrivite.



Foto: cdn.sheknows.com, bohochicbride.files.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului