Pentru ea

#combinatie vestimentara #haine #garderoba

4 combinatii vestimentare cu care nu poti sa gresesti

Un sifonier plin doldora de haine nu iti asigura garderoba perfecta pentru orice eveniment. Important este ca din el sa nu lipseasca unele piese esentiale, dar si sa stii cum sa le combini astfel incat sa obtii o tinuta ca la carte.

Stilul personal trebuie sa reiasa si din vestimentatie. Insa intotdeauna trebuie sa dai frau liber imaginatiei, sa fii cat mai creativa atunci cand vine vorba despre imbracat.

Iata cateva combinatii pe care e bine sa le ai mereu in minte, asa incat sa nu iti mai faci griji ca nu ai cu ce sa te imbraci, desi esti inconjurata de o multime de haine.

1. Fusta lunga + top mulat + tocuri inalte

Gandindu-te la aceasta combinatie realizezi ca, de fapt, ai in sifonier o multime de fuste lungi si tot atatea topuri de toate culorile. Cat despre pantofii cu toc, probabil ca nu exista femeie sa n-aiba cateva perechi. Chiar daca forma, modelul topului poate varia, de la bluza pe gat, la tricou simplu, formula ramane aceeasi: fusta pana la jumatatea gambei, plina, cu talie inalta, topul despre care spuneam si pantofi stiletto. In cazul in care ai mult de mers pe jos sau cauti o tinuta casual, atunci poti opta si pentru incaltaminte cu talpa joasa.

2. Jeansi + top cu dungi + blazer alb + balerini rosii

Atunci cand ai nevoie de o tinuta casual si nu stii pur si simplu ce sa alegi, mergi pe aceasta formula. Este ideala, te face sa arati fresh, plina de viata. Poti schimba blazerul cu un pardesiu, atunci cand vremea e ceva mai rece si balerinii cu cizme, insa formula de baza ramane aceeasi si e fara greseala.

3. Leggins + bluza cu bretele + cardigan scurt + sandale cu toc

O iesire in oras cu prietenele nu impune o tinuta extravaganta. Chiar si asa iti doresti sa arati bine. Pune-te in valoare cu o pereche de leggins. Topul elegant tip maiou este foarte comod, mai ales vara, iar cardiganul iti va veni de ajutor seara, cand se lasa racoare. Sandalele cu toc iti vor conferi un aer elegant.

4. Rochie mulata + pantofi cu toc inalt + ruj rosu

Aceasta formula poate suferi variatii, in functie de vreme. Astfel, rochia poate fi tricotata si cu maneca lunga, daca afara este rece. De asemenea, pantofii pot fi inlocuiti cu cizme inalte cu toc subtire. Nelipsit insa trebuie sa fie rujul rosu, un accesoriu extrem de sexy, care completeaza perfect aceasta tinuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului