Pentru ea

# coafuri toamna #moda toamna #stil toamna #machiaj smokey

3 trucuri de frumusete care vor da pe spate barbatii!

Iti poti cunoaste barbatul vietii tale in timp ce astepti autobuzul in statie, la o petrecere in camin, la film, la biblioteca si chiar la locul de munca. Nu stii niciodata de unde apare Fat-Frumos, asa ca este important sa fii mereu aranjata si ingrijita. Odata ce ai fost remarcata, nu ii va fi greu sa se indragosteasca de tine.

Desi ar putea parea superficial, frumusetea corpului este primul lucru care iese in evidenta in relatia cu un barbat. Abia apoi acesta va descoperi si alte calitati pe care le posezi! Prin urmare, felul in care mergi, in care te imbraci, cum zambesti, cum gesticulezi si cum privesti sunt foarte importante pentru a cuceri inima unui barbat. Iti prezentam cateva trucuri care te vor ajuta sa "dai pe spate" barbatii!


1. Un par minunat

Barbatii sunt incantati de femeile care au parul matasos si stralucitor. Asadar, este important ca, la fiecare spalare, sa folosesti un balsam, astfel incat parul sa ramana moale si placut la atingere. De asemenea, tunsoarea pe care o alegi trebuie sa se potriveasca personalitatii tale si sa fie la moda. Indiferent de lungimea parului, este ideal ca acesta sa fie plin de volum si stralucire.

2. Vestimentatie bine aleasa

Este adevarat ca trebuie sa te imbraci tinand cont de rigorile modei, insa nu uita sa iti alegi tinute vestimentare care sa-ti scoata formele in evidenta si sa te avantajeze. Hainele care iti accentueaza feminitatea intr-un mod subtil, dar senzual ii vor face pe barbati sa intoarca capul dupa tine.

Un rol important in ceea ce priveste vestimentatia il au culorile. Daca sunt bine alese, te pot face sa arati radianta si, cu siguranta, te vei face remarcata. Poarta obiecte vestimentare simple, dar elegante, care transmit rafinament si clasa.


3. Machiaj deosebit

Simplitatea este intodeauna cea mai buna alegere pentru a avea succes garantat. Atunci cand te machiezi, alege sa faci acest lucru in cel mai simplu mod cu putinta. Pentru a atrage atentia unui barbat, accentueaza-ti ochii, buzele si obrajii.

Machiajul smokey iti va da un aer misterios, insa trebuie sa fii atenta ca rimelul sa nu se stranga in coltul ochilor. Nu vei face o buna impresie daca vei arata neingrijita.

Pentru a impresiona un barbat, glossul are un efect mai puternic decat rujul, intrucat atrage mai repede atentia asupra buzelor tale.



Sursa foto: wap.vietteltelecom.vn
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare