Pentru ea

#stil # haine vara #tinute vara #tinute vara 2012

3 tinute vaporoase de vara

In plina vara torida, salvatoarele tinute vaporoase sunt obligatorii, necesare si foarte chic. Cum canicula pandeste tacut pe la colturi, a sosit momentul sa te pregatesti temeinic pentru supravietuirea cu stil intr-un climat fierbinte de tot. Iata cateva sugestii care sa te ajute in acest sens.

Cand discutam despre transpiratie si insolatii, nu exista loc de compromis. Trebuie sa scoti "la bataie" tinute vaporoase de vara, adaptate tendintelor in curs. Doar stilul tau personal nu are nicio vina ca afara e canicula, nu? Priveste ce ansambluri vestimentare poti improviza in zilele toride ale sezonului estival:

1. Tinuta feminina

Mergi in oras la o cafea sau poate la o plimbare prin parc? Atunci alege o tinuta feminina cu fusta midi asimetrica somon, un maiou din bumbac ivoar si o pereche de ochelari de soare in format "cat eyes", cu design modern (imprimeu leopard, buline polka), neaparat intr-o nuanta maron.

Mai ai nevoie de o geanta XXL din paie si sandale cu talpa plata, comode si in modelul popular in blocuri de culori.



Foto: refinery29.com

2. Tinuta casual-eleganta

O alta tinuta vaporoasa pentru zilele fierbinti de vara este formata dintr-o rochie maxi cu imprimeu inedit (la alegerea ta), palarie cu bor lat din paie (razele UV vor sta departe de tenul si machiajul tau), rucsac incapator din piele intoarsa si balerini.

Adauga si un colier auriu XXL, in nuanta rucsacului. Poti inlocui balerinii cu slapi comozi, daca balerinii sunt prea caldurosi pentru o canicula in toata regula.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta sport-chic

Iti plac pantalonii scurti si te avantajeaza? Inseamna ca tinuta sport-chic ti se potriveste de minune: pantaloni scurti verde-lamaie (o nuanta foarte populara vara aceasta), camasa alba clasica fara maneci (din bumbac!) si sandale din piele cu manseta in jurul gleznei.

Ca accesorii, se potrivesc de minune gentile in forma de trapez si bratarile XXL, in mai multe combinatii de culori pamantii sau de inspiratie marina. La fel de bine s-ar asorta si un rucsac maron din piele.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare