Pentru ea

#stil #rochii # rochii in dungi # asortare rochii in dungi # tinute rochii

3 tinute chic cu rochia in dungi

Rochia in dungi se numara printre cele mai versatile piese din garderoba ta, chiar daca ai tendinta sa atribui acest "merit" blugilor sau blazerului tau negru. Chiar daca ai crede ca o rochie cu imprimeu dungat se potriveste exclusiv aparitiilor casual, cu o asortare inteligenta o poti integra in cele mai rafinate tinute!

Fie ca vrei sa o iei la cumparaturi, la birou sau la o intalnire speciala la care vrei sa impresionezi, rochia cu imprimeu in dungi te insoteste cu succes. In afara de faptul ca detine un design in tendinte anul acesta, aceasta piesa vestimentara feminina te ajuta sa iti reinventezi mereu aparitiile, fara sa investesti sume exorbitante la shopping.

Iata 3 tinute chic si diferite ca stil pe care le poti crea cu rochia in dungi:

1. Tinuta lejera de weekend

O prima varianta in care poti sa porti rochia dungata este sa o introduci in cadrul unei tinute lejere de weekend, cu o jacheta feminina din denim si tenisi confortabili, asortati nuantei rochiei. Ca accesorii, te poti rezuma la o geanta medie tip "postas", practica si in voga anul acesta. Poti sa adaugi o pereche de cercei confortabili si discreti, un ceas sport si dresuri, daca vremea de afara iti solicita ceva mai multa protectie termica.



Foto: refinery29.com

2. Tinuta office de zi cu zi

Pentru o tinuta office de zi cu zi, ai la dispozitie alta varianta usor de pus in practica: asorteaza rochia cu imprimeu in dungi cu un sacou feminin, in nuante neutre. Mai ai nevoie de o geanta din piele incapatoare si de o pereche de sandale colorate, care sa adauge un plus de "curaj" tinutei (nu uita, nuantele tari sunt foarte populare in acest sezon!).

Cat despre accesorii, te poti rezuma la un ceas elegant sau la o pereche de cercei pretiosi, in ton cu sacoul.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta de seara

Pentru o aparitie de senzatie in timpul serii, ai nevoie sa asociezi rochia in dungi cu alte materiale mai puternice si mai seducatoare, precum pielea lucioasa neagra. Poate fi vorba de o jacheta din piele eleganta sau chiar de o fusta din piele cu talie inalta, pe care sa o asortezi unor pantofi negri clasici.

Daca adaugi si un colier supradimensionat, vei obtine rezultatul scontat!



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului