Pentru ea

#haine negre #pantofi #accesorii #rochie neagra #lucruri #haine #tinuta #slaba

10 sfaturi pentru a arata mai slaba

Te lupti cu kilogramele in plus, dar ai impresia ca nu vei ajunge niciodata la silueta mult dorita. Nu te da batuta, insa pana la momentul in care vei trece la marimi mai mici, poti apela la cateva trucuri care te vor face sa arati mai slaba.

 

Pasul 1. Poarta marimea potrivita

Poate ca primul impuls este sa achzitionezi haine mai mici cu cateva marimi pentru ca ai impresia ca acestea iti vor mai lua putin din kilograme; sau, din contra, te simti complexata de greutatea ta si preferi sa te ascunzi in haine cat mai largi. Ambele variante sunt gresite.

Nu exista haine care sa faca schimbari radicale, insa, purtand marimea potrivita, ai facut un pas pentru a da impresia unei siluete mai subtiri. Daca hainele sunt prea stranse pe corp, vei scoate in evidenta toate acele straturi de care vrei sa scapi, iar daca optezi pentru imbracaminte larga, vei mai pune un pic de greutate, exact lucrul pe care nu ti-l doresti.

Pasul 2. Poarta fuste care te avantajeaza

Daca pantalonii te fac sa te simti inconfortabil, pentru ca ai impresia ca nu iti pun in evidenta picioarele, atunci fusta este articolul vestimentar salvator. Daca esti inalta, poti purta fuste mai lungi, pentru ca acestea iti vor alungi silueta, oferind iluzia unui corp mai subtire. Evita insa fustele cu o dimensiune deasupra genunchiului.

Daca esti mica de inaltime, fustele lungi te vor face sa pari si mai scunda. Opteaza pentru fuste care se termina chiar sub genunchi. In niciun caz nu alege fustele lungi, pana in dreptul gleznelor.

Pasul 3. Pacaleste ochiul cu ajutorul imprimeurilor

Imprimeurile pot distrage atentia privitorului de la zonele cu probleme. Opteaza pentru dungi diagonale si zig-zaguri. Tine minte insa ca dungile verticale si orizontale te vor face sa arati mai plinuta.

Pasul 4. Foloseste-te de forma in V

Decolteul in V ii va determina pe ceilalti sa nu isi mai axeze privirea asupra zonei de mijloc a corpului, iar o rochie sau o bluza care se termina in partea de jos, in forma de V, mai ia cateva kilgrame de pe talie si solduri.

Pasul 5. Evita pantalonii skinny

Daca esti in cautarea unei forme de pantalon care sa te avantajeze, atunci opteaza pentru cei evazati. Incearca sa nu alegi totusi o pereche de pantaloni care vin stramti pe corp in partea de sus si evazati jos. Patreaza linia simetrica a acestora si alege modelul foarte evazat in partea de jos, pentru ca acestia au o croiala care te avantajeaza. Linia dreapta care se continua discret de-a lungul genuchiului pana la capat te va face sa pari mai slaba, si in plus, se aseaza excelent pe incaltaminte.

Oricat de mult ti-i doresti, blugii sau pantalonii skinny sunt contraindicati. Vei obtine exact efectul opus, punandu-ti in evidenta zonele problematice.

Pasul 6. Evita curelele pe talie

Daca ai probleme cu talia si soldurile, o curea asezata in aceasta zona nu va diminua efectele kilogramelor in plus, dimpotriva, va atrage atentia privitorului exact acolo unde nu iti doresti.

Pasul 7. Poarta pantofi cu toc

Chiar daca esti adepta stilului sport, poarta cel putin un toc mediu. Cu cat tocul este mai inalt, cu atat vei mai reduce, vizual, din kilograme. Tocurile iti vor evidentia gambele; incaltamintea cu talpa joasa va oferi greutate gleznelor si va da impresia ca picioarele tale se termina brusc.

Pasul 8. Alege bijuteriile care ti se potrivesc 

Bijuteriile mult prea mari, situate in special in zona gatului, iti vor mai adauga cateva kilograme in plus, insa daca esti o femeie corpolenta si porti bijuterii minuscule, efectul va fi acelasi. Opteaza penbtru accesorii de marime medie, fara sa fie prea incarcate cu tot felul de alte accesorii sau zorzoane.

Pasul 9. Nu iti lasa lenjeria intima la vedere

Chiar daca ti se pare ciudat, si lenjeria intima iti poate scoate in evidenta kilogramele in plus.

Evita sutienele care au barete prea stramte pe corp, pentru ca toti "colaceii" vor iesi in evidenta si forma inenstetica se va cunoaste chiar si prin bluza pe care o porti. Acelasi lucru este valabil si pentru linia lenjeriei intime. Daca te rezumi la a purta marimea corecta, atunci deja ai facut un pas pentru a arata un pic mai slaba.

Pasul 10. Poarta imbracaminte intr-o singura culoare

Doua piese vestimentare in culori diferite vor delimita corpul, iar ochiul va percepe mai usor kilogramele in plus. Foloseste o singura culoare pentru vestimentatia ta, pentru ca acest truc da impresia de continuitate a liniei corpului si implicit, mai fura putin din kilograme.

Pentru a accentua efectul, opteaza pentru culorile inchise. Daca vrei totusi sa porti doua piese diferite, atunci opteaza pentru panatloni sau fuste in culori inchise si un top in culori mai deschise.

Citeste si:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare