Stil de vedeta

#elena gheorghe #ingrijire par #stil de vedeta #stil feminin #showbiz #secrete ingrijire par

Vrei un par frumos ca al Elenei Gheorghe? Afla-i secretul!

Elena Gheorghe este una dintre vedetele din Romania care afiseaza o imagine impecabila, iar multe femei o invidiaza pentru podoaba sa capilara. Iata care sunt trucurile pe care le foloseste cantareata pentru ingrijirea parului:

Masca pentru par cu efect de regenerare

Elena Gheorghe are parte de un par bogat si ondulat in mod natural, dar care nu ar arata nici pe departe atat de bine daca nu i-ar acorda atentie maxima. Pentru asta, artista foloseste o data la doua saptamani, o masca de par din ingrediente naturale si pline de vitamine. Masca de par contine ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de masline, fiole de vitamina B1, B6 si B12, vitamina A uleioasa, vitamina E, zeama de lamaie, doua galbenusuri de ou si jumatate de cub de drojdie.

Ea spune ca amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza, apoi isi spala parul, il usuca si ii aplica aceasta masca pe care o tine pe cap in jur de 3 ore, apoi se spala din nou. "O data la doua saptamani folosesc aceasta masca. Ea m-a ajutat foarte mult, de aceea o recomand tuturora, a spus Elena Gheorghe pentru perfecte.ro.

Citeste si: Someri de lux. Cum isi castiga existenta vedetele fara loc de munca

Sursa foto: perfecte.ro

Pe langa aceasta masca, varfurile parului trebuie tunse des, ca sa nu se despice. "De sucurile naturale se ocupa Cornel. La inceputul fiecarei luni, Cornel imi taie din varfuri. In plus, beau un suc de ardei gras rosu, simplu, tot pentru par", a mai spus cantareata.

Elena a invatat toate aceste lucruri de la bunica ei, dar si din carti. "Am foarte multe carti de acest fel si citesc mereu. Imi place sa aflu lucruri noi despre cum pot sa am grija de mine", a spus ea.

Citeste si: "MasterChef" dispare de la Pro TV? Juratii au semnat cu alt post

"Beau foarte multa apa"

Sursa foto: crinapopa.wordpress.com

Insa parul este doar unul dintre punctele sale forte. Frumoasa cantareata se ingrijeste cu mare atentie si de ten. "Pentru ten folosesc o masca pe care mi-o prepar acasa din spuma de lapte, galbenus de ou si miere. Ma spal cu apa minerala pe fata si, inainte de machiaj, pulverizez apa termala. Folosesc creme pentru ten sensibil si cu alge marine", a declarat vedeta pentru taifasuri.ro

Chiar daca are un corp perfect, artista marturiseste ca nu apeleaza la masajele anticelulitice. "Le prefer pe cele de relaxare. Iar celulita incerc sa o elimin prin sport, beau foarte multa apa si mananc sanatos, fara grasimi", a mai marturisit vedeta din secretele sale.

Sursa foto: spynews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului