Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #vedete intern #andreea marin #andreea raicu # sfaturi vedete #blog de vedete

Vedetele se intrec in sfaturi pe bloguri. Tu ai incredere in ele?

Te-ai intrebat mereu cum de reusesc divele sa arate mereu ca scoase din cutie? Epoca internetului a spulberat insa si acest mister, pentru majoritatea vedete lor isi impartasesc acum secretele pe bloguri. In sfaturile cui ai cea mai mare incredere?


Andreea Raicu


Sursa foto: facebook.com

De departe insa, una dintre cele mai active vedete in mediul virtual este Andreea Raicu. Blogul sau, andreearaicu.ro, este plin de informatii utile. "Cum puteti realiza cele mai frumoase machiaje de la Cannes", "Cum puteti arde mai multe calorii accelerand metabolismul" sau "Cannelloni cu spanac: pasii corecti de preparare" sunt doar cateva dintre cele mai recente titluri. Nu lipsesc nici sfaturile de moda si informatiile actualizate despre accesorii in trend.

CITESTE SI:

Inventie inedita: dulapul care iti alege hainele potrivite!


Laura Cosoi
 

Sursa foto:facebook.com

In materie de sfaturi de frumusete, fashion si viata sanatoasa una dintre campioane este Laura Cosoi. Chiar daca nu are o pregatire in domeniu, pe langa blogul lauracosoi.ro, pe care il intretine zilnic cu idei despre cum sa fii in forma si sa arati bine, actrita a lansat recent si o carte de retete bazate in special pe produse eco.

CITESTE SI:

Mihai Petre, in negocieri cu Antena 1? Mihaela Radulescu, la Pro TV?


Ioana Ginghina

Sursa foto: facebook.com

Actrita Ioana Ginghina promoveaza pe blogul sau, ioanaginghina.ro, un stil de viata sanatos. Pentru a fi cat mai convingatoare, in postarile sale, Ioana se da pe sine ca exemplu publicand retetele de preparate pe care le gateste in casa. Actrita militeaza pentru mult sport, dovada stand si fotografiile in care ea apare facand jogging.

Carmen Bruma

Sursa foto: facebook.com

Despre Carmen Bruma stie deja toata lumea ca este adepta unei vieti sportive si a unei alimentatii sanatoase. Ea si-a castigat increderea publicului si datorita emisiunii televizate pe care a prezentat-o ani la rand. Pe contul sau de Facebook, roscata posteaza constant retete. Shaorma cu legume sau paste din hrisca si quinoa cu avocado sunt doar doua dintre ele.

Andreea Marin

Sursa foto: facebook.com

Printre divele care au facut mereu recomandari public pentru o viata echilibrata si o alimentatie sanatoasa se numara si Andreea Marin. Pe contul sau de Facebook, diva posteaza adesea fotografii cu meniul sau. "Sushi minunat vegetarian cu morcov, ceapa verde, castravete, vlastari, alge, orez din conopida, lamaie, sos de soia, mirodenii si ulei de masline; tort fara zahar de ciocolata neagra, cu caju, migdale, curmale, miere, portocala, avocado, menta, kiwi - o bunatate:) Si sucul de mar verde, patrunjel, orz si spirulina", a scris in aceasta dimineata Andreea in dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul sau de socializare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului