Stil de vedeta

#Alina Sorescu tinute #Laura Cosoi tinute #tiunute all black #tinute vedete #stil de vedeta

Vedete in tinute all black. Laura Cosoi sau Alina Sorescu?

O tinuta all black nu va trece niciodata neobservata. Dar ca sa nu semene cu o uniforma office, ai nevoie de putina inspiratie. Laura Cosoi si Alina Sorescu sunt doua dintre vedetele de la noi care poarta des si cu succes negrul din cap pana in picioare.

Laura Cosoi


Sursa foto:lauracosoi.ro

Laura a postat recent pe contul sau de socializare cateva fotografii din vacanta petrecuta in Madeira. Iat-o imbracata in negru din cap pana in picioare. Poate te-ai fi asteptat ca intr-o vacanta sa poarte jeansi si tricou, insa Laura stie cum sa imbine ultimele trenduri cu comoditatea. Ea a ales o tinuta feminina, compusa dintr-o rochie midi din jerse, un pulover, colanti negri si inclusiv incaltaminte sport neagra. O alegere perfecta tinand cont de versatilitatea negrului.

Sursa foto: ele.ro

Pentru galelele de la care nu lipseste covorul rosu, rochiile negre sunt alegerea cea mai sigura. Si chiar daca vedetele nu reusesc neaparat sa impresioneze de fiecare data cu o astfel de tinuta, cel putin nici nu risca sa greseasca. Asa se pare ca a gandit si Laura cand a ales aceasta rochie neagra, pe corp, cu insertii de dantela, de inspiratie budoar.


Sursa foto: perfecte.ro

Mult mai indrazneata este insa aceasta tinuta ultra scurta. Rochita din catifea neagra, petrecuta si stransa in talie, i-a scos in evidenta picioarele frumoase si a pus accentul si pe decolteu.


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Iat-o si intr-o salopta stil kimono care ii pune foarte bine in valoare silueta.

Alina Sorescu


 

Sursa foto: libertatea.ro

Si Alina Sorescu este recunoscuta drept una dintre cele mai bine imbracate vedete de la noi si nici nu ar avea cum altfel cata vreme are un sot designer. Iat-o intr-un smoking negru extrem de elegant, o tinuta care s-a incadrat perfect in cerintele evenimentului la care a participat, mai exact o gala cu dress code black tie. Smokingul a fost creat de nimeni altul decat Alexandru Ciucu, sotul sau.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

O salopeta neagra, cu maneci trei sferturi si cu pantalonul strans pe glezna a purtat Alina la un alt eveniment monden care impusese tinute all black.

Sursa foto: ioanabudeanu.com

Dar cand vine vorba despre eleganta si rafinament, Alina se numara printre campioane. Iat-o intr-o rochie senzationala, din satin negru, cu trena si cu un top din voal transparent.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare