Stil de vedeta

#tinute vedete #elena gheorghe #alexandra ungureanu #stil feminin #stil de vedeta

Vedete cu aer retro. Alexandra Ungureanu sau Elena Gheorghe?

Cand vine vorba despre stil, vedetele stiu fara doar si poate sa atraga atentia. Iar stil retro e tot mai mult in tendinte, motiv pentru care celebritatile incep rand pe rand sa ii pice in mreje. Doua dintre ele sunt Alexandra Ungureanu si Elena Gheorghe. Decide tu cui ii sta mai bine!

Coafura in valuri

Sursa foto: apropotv.ro

Unul dintre atuurile Alexandrei Ungureanu este podoaba capilara. Parul sau bogat si firul gros o ajuta sa ii dea forma pe care si-o doreste. Iar buclele in stilul anilor '60-'70, cu valuri mari, par sa o prinda foarte bine.

Sursa foto: bzi.ro

Acelasi stil il abordeaza uneori si Elena Gheorghe. Cantareata merge insa si mai departe si indrazneste sa abordeze culori de par puternice, precum acest roscat intens. Iar rujul rosu mat, in stilul anilor '70, o prinde de minune.

Stilul urban retro

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Dupa numeroase schimbari de stil, Alexandra s-a oprit la unul care crede ca reuseste sa ii puna cel mai bine in valoare atuurile. "Am redefinit un nou concept de feminitate, Urban Retro, inspirat din moda anilor ’50-’60, dar cu puternice accente contemporane, uneori comice, alteori nebunesti. Cred ca stilul si moda tin si de un anumit tip de umor", a marturisit Alexandra Ungureanu intr-un interviu pentru unica.ro.

Sursa foto: unica.ro

Chiar daca nu a adoptat in totalitate stilul vestimentar retro, si Elena Gheorghe demonstreaza ca arata foarte bine atunci cand alege sa poarte tinute inspirate din garderoba mamelor noastre. Iat-o intr-o rochie neagra cu buline albe si cu o coafura in stilul pin-up girl, cu o esarfa innodata in crestetul capului.

Lady in red

Cand vine vorba despre senzualitate in stil retro, atunci dantela rosie este atuul principal pe care se poate miza fara gres. O stire foarte bine Alexandra.

Sursa foto: reginele.ro

Dar cine ar putea nega faptul ca Elenei ii sta perfect cu aceasta rochie rosie cu buline, decoltata si foarte mulata.

Babydoll

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Alexandra este de parere ca outfiturile pe care le alege o reprezinta in totalitate. Rochiile tip babydoll, care sunt si foarte sexy, sunt una dintre optiunile pentru care artista opteaza atunci cand urca pe scena, la concertele sale.

Sursa foto: facebook.com

Si Elena Gheorghe opteaza pentru acest look sofisticat, rochiile din dantela si tul subliniindu-i foarte bine feminitatea.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare