Stil de vedeta

#stil de vedeta #shakira #showbiz #vedete extern #tinute premiile Billboard #Lorde

Vedete bine si prost imbracate. Iata cine a calcat stramb la premiile Billboard

O lume intreaga a stat duminica seara cu ochii pe evenimentul de decernare a Billboard Music Awards 2014. Vedetele au defilat pe covorul rosu in tinute mai mult sau mai putin inspirate. Iata care au fost aparitiile socante, in ambele sensuri ale cuvantului.

Au obtinut admiratia publicului



O surpriza cu adevarat placuta a fost Jennifer Lopez. Cantareata a stralucit intr-o rochie rosie, transparenta, foarte sexy, cu un decolteu adanc si cu un slit care a lasat din cand in cand sa i se vada piciorul de sus pana jos.



Shakira nu s-a dezmintit nici de aceasta data si a aratat magnific intr-o rochie din dantelata albastra, cu lateralele transparente.




Kesha a fost foarte eleganta intr-o rochie sirena fara bretele si cu bijuterii foarte delicate.



Anita Patrickson a impresionat prin simplitatea rochitei rosii pe care a ales sa o poarte.

S-au ales cu un vot de blam



Doua premii a obtinut la aceasta gala cantareata Lorde. Insa, daca vocea o ajuta, tinuta cu care si-a facut aparitia in fata publicului nu i-a incantat pe fani. Bruneta s-a costumat in negru, cu bratele acoperite cu pene si si-a acoperit buzele cu un ruj extrem de inchis la culoare. Artista a fost insa mandra de alegerea facuta, fotografiindu-se intr-o baie, inainte de eveniment.



La fel de tare se pare ca le-a displacut spectatorilor si alegerea facuta de Carrie Underwood, care a imbracat o rochie galben neon transparenta, cu o platcuta argintie care parea mai degraba un scut.




Modelul si cantareata Cher Lloyd i-a incantat pe fani cu silueta sa impecabila, nu insa si cu rochia lila, cu insertii argintii tipatoare.



Cu un vot de blam s-a ales si Natasha Bedungfield, care a ales sa combine o bluza transparenta, cu broderie cu modele etnice, cu un top scurt negru, o pereche de pantaloni albi si pantofi argintii cu tinte.

Cantareata de culoare Liv Warfield nu a starnit nicidecum admiratia fanilor de aceasta data. Ea a ales o tinuta din doua piese, o fusta extrem de scurta pentru silueta sa nu tocmai perfecta, si o bluza larga care parea croita pentru alta persoana.

Sursa foto: hollywoodlife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare