Stil de vedeta

#vedete #stil de vedeta #showbiz #umeri vedete

Umeri frumosi ca de vedeta? Iata ce trebuie sa faci!

Vrei sa ai brate si umeri tonifiati fara sa mergi la sala? Divele te invata ce exercitii trebuie sa faci pentru a arata bine intr-o rochie decoltata si cu spatele gol. Iata sfaturile lor:

Kylie Minogue, exercitii cu gantere

Sursa foto: becauseiamfabulous.com

Ai observat, cu siguranta, cat de bine arata cantareata Kylie Minogue chiar si la cei 45 de ani ai sai! Are un trup de invidiat si totul, spune artista, se datoreaza stilului sau de viata foarte activ. Chiar daca nu merge la sala atat de mult pe cat si-ar dori, danseaza foarte mult atunci cand are turnee, iar cand prinde putin timp liber, da fuga intr-o statiune cu zapada unde practica snowboardul.

"As fi vrut sa fiu una dintre acele femei care fac sport la prima ora sau care merg direct la sala de fitness. Dar nu sunt atat de disciplinata. Da, fac exercitii de pilates, dar nu exagerez", a spus recent Kylie Minogue, citata de Daily Mail.

Pentru a avea umerii drepti si tonifiati, Kylie Minogue recomanda urmatorul exercitiu: "Cu cate o gantera sau sticla plina cu apa in fiecare mana, asezati-va pe un scaun cu picioarele fixate pe podea. Duceti ganterele la nivelul claviculei si ridicati-le apoi deasupra capului, cu bratele intinse in sus. Reveniti la pozitia initiala si repetati exercitiul intre 12 si 15 ori"

Citeste si:

7 remedii naturale pentru a scapa de firele de par albe

Cum sa asortezi culorile. Scurt ghid de combinatii permise

7 piese iconice de la Giorgio Armani, purtate de vedete

 

Michelle Williams face yoga

Sursa foto: thefashionpatrol.com

Actrita Michelle Williams arata magnific la fiecare aparitie pe covorul rosu. Tinutele pe care le poarta ii pun in evidenta umerii tonifiati si frumos definiti. Actrita in varsta de 33 de ani spune ca yoga este cea care o ajuta sa isi mentina corpul tonifiat.

Michelle Williams marturiseste ca a inceput sa practice yoga in 2008, pentru ca aceasta arta a ajutat-o sa treaca peste moartea fostului ei iubit, Heath Ledger, scrie Daily Mail. De asemenea, Michelle Williams alearga in mod regulat si practica miscari de box pentru a-si creste tonusul muscular si forta in partea superioara a corpului.

Trei exercitii simple

Sursa foto: fitsugar.com

1. Stai cu picioarele usor departate si cu genunchii putin flexati. Tine o gantera in fiecare mana, aproape de clavicula. Impinge greutatile deasupra capului pana cand ai mainile complet intinse. Apoi revino la pozitia de pornire. Repeta aceasta miscare de 15 ori.

2. Intinde-te cu fata la sol si ridica-te usor in maini, coatele ramanand indoite. Repeta aceste miscari lente de 15 ori.

3. Stai in sezut, cu picioarele indoite si cu palmele lipite pe sol. Ridica usor bazinul sprijinindu-ti greutatea corpului pe maini si picioare.

Sursa foto principala: wallpaperdj.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului